Yllätysvieraita

Olen ihan justkohta lähdössä kesän ensimmäisiin valmistujaisiin.

Tähän aikaan vuodestahan on tapana antaa erilaisia vinkkejä valmistuvien elämänpoluille. Rehtori pitää koulun juhlasalissa puheen ja sukulaiset antavat lahjaksi niitä aforismeja ja elämänviisauksia sisältäviä kirjoja. 

No, jos minä nyt saisin antaa yhden hyvän elämänohjeen kaikille valmistuville ja muillekin, se olisi tämä:

Yllätysvieraat ovat aina tervetulleita, jos he tuovat mukanaan mansikkakakkua.

Asian voi sanoa myös toisella tavalla:

Ihmisillä on tapana pitää ihmisistä, jotka ilmestyvät oven taakse kakkuvati kädessään.

PS. Kiitos kaikille paremman voinnin toivotuksista koirakamulle! Se voi tänään jo paljon paremmin. Just nyt se makoilee tuossa jaloissa ja maiskuttelee sillä maailman ärsyttävimmällä tavalla. Voi kun se maiskuttelu tekeekin minut tänään onnelliseksi.

Kommentit

LauraJo (Ei varmistettu)

hyvä elämänohje, voin yhtyä siihen! ja tuo kakku näyttää niin hyvältä:-)

Eeva Kolu

Se myös OLI hyvää! 

tildamaa (Ei varmistettu)

Tämä kommentti ei nyt varsinaisesti liity tähän postaukseen vaikka nuo kookossuklaakaurapallerot ovat minustakin herkkuja, mutta vain Tukholmassa, ei esimerkiksi Ikeasta tai S-marketista ostettuna.

Asiaan. Olen ollut koko viikon sairaana ja löysin sattumalta blogisi. Olen eksynyt tänne näköjään joskus aikaisemminkin, mutta vain hakiessani tietoa jostakin kuten Rowlingin uusimmasta ja kodinkoneiden tilaamisesta Saksasta, mutta nämä postaukset eivät ole koukuttaneet. Nyt kuitenkin luin koko blogin ja puolet ruokablogistasi parissa päivässä: olen ihastunut ja hämmästynyt miten mahtavia kuvia ja loistavaa kieltä blogi on pullollaan. Tämä on nautinto, eikä vähiten siksi että se saa kaipaamaan vanhaan kotikaupunkiini. Kiitos Eeva upean viihdyttävästä ja koskettavasta blogista, sait vankkumattoman ihailijan!

Eeva Kolu

Kiitos kaunis ja tosi kiva kun löysit tänne, vähän kiertoreitin kautta :) 

Eilisen lupaukset

Tämän jutun inspiroimana istuttiin eilen ulkona juomassa roseeta ja syömässä äkkiä väännettyä pavlovaa. Piti tietysti ostaa ne vadelmat ja mustikat ensin kaupasta. 

Mutta vietettiin mahtava arki-ilta ihan vaan tämän vuoksi, joten iso kiitos :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.