You? Me? Oui!

Takki InWear / huivi Acne / bleiseri COS / t-paita Zoe Karssen / farkut Zara / kengät Depeche

Nytpä ei muuta kuin nopeat terkut ja eilisen asu.

Mitäs teidän lauantaihin? Meillä on illalla pyjamabileet. Pitää ostaa Daim-rakeita ja etsiä jostain Julmia aikeita.

Mutta nyt - viikonloppu ja viikonloppuvieraat kutsuvat. Ihanaa lauantaita! 

Kommentit

Tiiaanna (Ei varmistettu) http://lostlovedtiia.blogspot.com

Olitko se sinä tänään Zarassa? En ollut ihan varma niin en uskaltanut moikata... Jos olit niin olin se tuijottava tyttö sovituskopissa haha! Jos et niin sinulla on kaksoisolento.

Eeva Kolu

Juu taisin se olla minä :) 

kurre (Ei varmistettu)

Pyjamabileet, mikä ihana idea!

aida-adalmina (Ei varmistettu)

Just nyt huvittais pistää itsensä hienoksi leidiksi ja pyytää ystäviä viinille, mutta sen sijaan olen univelkojen kuittaamisen jälkeen lähinnä yrittänyt tunkea kahden ihmisen tavaroita 23,5 neliöön. Asuna seksiä tihkuva ruutupaita ja miehen vähän liian isot villasukat. Niin ja hainhammas! Aivan loistava kapistus, kun haluaa pitää hiukset poissa silmiltä, esteettisyydestä viis. Hyvä tästä tulee, mutta haluaisin jo sisustamaan! Näytät uhmaavan syksyä samoin kun minäkin: edelleen avokkaat jalassa. Mutta kivalta näytät kuten aina, hauskoja pyjamabileitä!

Pyjamabileet, Daim-rakeet (patukka- tai karkkidaimit eivät ole läheskään yhtä hyviä!) ja Julmia aikeita kuulostaa suorastaan kadehdittavan hyvältä tavalta viettää iltaa! Oma ilta menee tylsästi siivotessa ja huomenna alkavaan kirjoitusretriittiin valmistautuessa, mutta idea kopsataan muistiin.

Ah, Julmia aikeita! 2000-luvun teinileffat with a twist ovat kyllä oivia valintoja lauantai-illan viettoon. Tuo kyseinen leffa herätti kylmiä väreitä edelleen kaikkien näiden vuosien jälkeen kun sen yksi viikonloppu katsoin. Nerokas!

Nau (Ei varmistettu)

Ihana Eeva kun postaat asujasi, tyylisi on upea!

Ola

Hiphip juuri teimme koulussa esitelmää mm. julmista aikeista, hih. Jolles ole suurlukija Kolu vielä lukenut Laclosin 1700-luvulla kirjoittamaa romaania Vaarallisia suhteita, johon Julmia aikeitakin perustuu, niin suosittelen lämpimästä. Ehdottomasti yksi juonirikkaimpia ja viihdyttävimpiä1700-luvun romaaneja. Jännittävää on huomata, miten vähän ihmisten suhteilut ja juonittelut, tai ainakin kiinnostus niitä kohtaan, ovat muuttuneet viimeisen 300 vuoden aikana. 

Eeva Kolu

Joo mä muistelinkin, että leffa perustuu johonkin vaaanhaan romaaniin, mutta en muistanut mihin. Kiitti vinkistä, pidän mielessä :)

Eeva Kolu

Kiitos kaikille kommenteista, toivottavasti teillä oli hyvä viikonloppu! .xx

Kommentoi