Ladataan...

No voihan blääh. Tänä vuonna minulla on ollut surkea tuuri nettiostosten kanssa. Ne kesäalejen löytönikin lähtivät kaikki yhtä paitaa lukuunottamatta palautukseen.

Samoin lähtevät nämä kengät. Päätin elokuussa, että loppuvuoden 2012 aikana saan ostaa tasan yhdet kengät. Oli siis harkittava tarkkaan, mihin tämän kortin käyttää.

Erään onnekkaan työonnistumisen jälkeen päätin käyttää sen näihin Opening Ceremonyn nilkkureihin, joita olin käynyt kuolaamassa erinäisissä nettikaupoissa jo useamman kuukauden, ja joiden ajattelin olevan juuri oikea piristys muuten niin kovin simppeliin syyspukeutumiseeni. Vihdoin ne tulivat lähetin mukana - ja puristavat kärjistä niimperkeleest.

Kenkiä olisi toki fiksuinta ostaa muualta kuin sokkona netistä. Mutta jos asuu Turussa, se ei ole vaihtoehto. Täällä on Suomen parasta pizzaa ja kahvia ja maailman rakkaimmat ihmiset, mutta kiinnostavia kenkiä täällä ei ole. (Paitsi Acnen Pistoleja, jotka omistan. Ja siis varmaan juuri siksi omistan.)

Mietin vielä, työllistäisinkö DHL:n lähettiparkaa sen verran, että palautuksen sijasta tilaisin sovitukseen isomman koon.

Tai sitten vaan luovutan ja ostan koko rahalla pizzaa ja kahvia.

Ladataan...

Ylistyslaulu soikoon! 

Olen varmasti aikaisemminkin maininnut, että tämän remontin ärsyttävin osa oli ovien entisöinti. Tuskallisen hidasta, tuskallisen vaikeaa, tuskallisen tylsää, ihan vain tuskaa vaihe toisensa jälkeen. Edes tuommoisten vanhojen ovien maalaaminen ei ole helppoa, vaan piinaavan hidas ja pitkä prosessi, jos käyttää kuuliaisesti perinnemaaleja. 

Oviahan tässä asunnossa riittää. Laskinkohan 9 vai 10 kappaletta - ihan hyvin kaksioon... joten tekemistä kyllä riitti, mutta nämä lasiovet olivat kyllä kaikista viheliäisimmät, koska lasien vuoksi maalien poistossa ei voitu käyttää edes kuumaa ilmaa. Ovet saatiin vihdoin valmiiksi tänään. Tai no, puuttuu niistä vielä kahvat ja salvat.

Mutta hurraa! Lopputulos on kaiken kiukun ja turhautumisen arvoinen. 

Ovet ovat saaneet lempinimen taivaan portit. Koska ne ovat taivahallisen kauniit. Muistan kun asuntonäytössä tulin asunnon eteiseen ja tuumasin että juu, näyttääpä tosi lupaavalta - mutta kun näin nuo ovet, tiesin sillä sekunnilla, että tänne mää muutan.

Ja muutin. Ja nyt ne ovetkin ovat vihdoin paikoillaan ja arvoisensa maalipinnan saaneet. (Voitteko muuten kuvitella, että toistaiseksi kaikki naapurit, joiden kanssa asiasta on tullut puhetta, ovat sanoneet, että heidän asunnoissaan aikaisemmat asukkaat ovat joskus poistaneet nuo ovet ja hävittäneet ne iäisiksi ajoiksi! Kuka poistaa tuollaiset ovet?!?!?!)

Tosin jos taivahan portit ovat tuossa, niin taivas ei kyllä ole kummoinen paikka. Tyhjä huone, jossa on maalintahrima jakkara ja vanha luuta. 

No mutta. Mitäs väliä itse paikalla, jos sinne pääsee noin hienoista ovista.

Ladataan...

Niin paljon kuin työtäni rakastankin, jättäisin välittömästi kaiken ja lähtisin, jos Gwyneth Paltrow'n Goop-nettisivustolla koskaan aukeaisi assarin paikka.

Asettelisin viikunasalaatteja törkeän kalliiden pellavaliinojen päälle, kokoaisin hilpeän hintaisia joululahjaidealistoja, metsästäisin täydellistä hummerileipää Hamptonsin merenrantaravintoloista ja räpsisin kuvia Gwynethistä kokkaamassa kasmirneule yllään samalla kun tarjoilisin kalifornialaista zinfandelia Mario Batalille ja Diane von Furstenbergille.

Oi Gwyneth, olet sinä niin överi, ja silti en voi vastustaa. Jokainen 300 dollarin muovitarjotin, jokainen yksityiskohtainen tarina suolesi toiminnoista ja paastoistasi, jokainen nahkainen iPad-kotelo, juon sen kaiken sisuksiini kuin reilun kaupan hamppumaitoon tehdyn luomumustikkasmoothien!

Gwynethin uutiskirjeet tarjoilivat yhtenä päivänä myös jotain aidosti inspiroivaa, nimittäin tämän postauksen, jossa rouva Paltrow (tai joku J.Crew'n markkinointiosastolla) on etsinyt päällepantavaa J.Crew'n mallistosta.

Huomatkaa, miten sikamakeelta näyttää räikeä kynsilakka yhdistettynä syksyisen harmaaseen villakankaaseen. Kokeile tätä kotona villapaitojen ja neuletakkien kanssa!

Harmi, että Suomessa ei voi käytännössä koskaan tehdä tätä avokkaat+syystakki-juttua...

... ja että se pirun avokaskausi meni jo! Avokkaat näyttäisivät ihan parhailta syksyisten neuleiden ja bleisereiden kanssa, mutta ainakin täällä on jo siirrytty villasukkiin.

 

Pages