Ladataan...

... eli thank God it's (almost) February!

Loputon yö nimeltä tammikuu päättyy tänään!

Olenko ainoa, jonka mielestä tämä kuukausi on kestänyt ainakin kolme kuukautta?

Olen aamuvirkku, mutta viime päivinä olen alkanut lähteä töihin vähän myöhemmin. Nimittäin jos menee töihin ysiltä kasin sijaan, ehtii nähdä bussin ikkunasta auringonnousun. Taivas vaihtuu vaaleanpunaisesta pastellinsiniseen ja suupielet tekevät aamujumppaa (staattinen pito korvia kohti).

Ah, mikä tuplavoitto: viikonloppu alkaa ja helmikuu alkaa! Ja aamulla paistoi vielä aurinkokin. Ja minä otan kohta kokan kohti Turkua, jossa aion hemmotella itseäni lempikahvilan kahvilla, lempipizzerian pizzalla ja lempi-ihmisten (ja lempikoiran!!) seuralla.

Niin ja, mainitsinko jo, että tammikuu on kohta ohi? Ainoa suunta on valoa kohti.

Skoolaan sille iltapäiväkahvillani, kivaa viikonloppua!

Ladataan...

Ladataan...

Kävin ehkä viitisen vuotta sitten Marokossa. Reissusta on jäänyt mieleen tuorepuristettu appelsiinimehu (sen sekaan lisättiin aina vähän sitruunaa, vinkki vinkkinen), taksikuski, jolla oli pelkääjän paikalla mukana kiukkuinen vaimo ja se, kuinka päivän paahtava kuumuus muuttui yhtäkkiä illalla pimeäksi ja hyytäväksi kylmyydeksi.

Sitten oli suurisilmäinen pikkupoika, joka saattoi soukien sokkeloissa hämmentyneet turistit takaisin ihmisten ilmoille, ja appelsiinipuut, ja minareeteista kajahtelevat rukouskutsut.

Niin ja tietysti muistan sen, että joka paikassa maistui ja tuoksui juustokumina (lempimausteeni!). Ja juu, muistan myös elämäni hirveimmän ruokamyrkytyksen.

Ja sitten vielä sen, että hitto kun jälkeenpäin kiukutti, että en ostanut soukista mukaani marokkolaista pallia.

Nyt sain tämän vääryyden korjattua, kun Helsingissä haahuillessani satuin törmäämään näyteikkunaan, joka mainosti nahkaisia raheja -30 % alennuksella. Pahoittelut jo valmiiksi: en ikävä kyllä muista liikkeen nimeä enkä edes sijaintia (turkulainen täsä moi), mutta se oli ehkä Annankadulla. Tai Fredalla.

Näistä raheista on tullut viime vuosina trendikkäitä, joten luulisi niitä tulevan vastaan vähän siellä sun täällä. Kannattaa olla tarkkana, että rahi on aitoa nahkaa, koska vain aito nahka kestää ja ikääntyy kauniisti. Ja sitä paitsi, nahkapalli on hauska sana.

Päälliset myydään yleensä ilman täytteitä, joten jos harkitset pallinaamaksi ryhtymistä, älä heitä pois vanhoja kulahtaneita pyyhkeitä, vilttejä, sanomalehtiä, toppatakkeja ja peittoja!

Ladataan...

Ladataan...

Rakkaat lukijat! Olen onnitellut itseäni lähes päivittäin siitä, että keksin toivoa teiltä lomakuvia matkalahjakortin arvontaan.

Olen selannut kuvia niin blogin kommenteista, Instagramista kuin Twitteristäkin kestohymy naamalla. Miten voikin tulla noin onnelliseksi tuntemattomien ihmisten lomakuvista!? Tai no, tarkemmin ajatellen, ihmekö tuo. Kuvat huokuvat huolettomuutta, onnea, iloa, aurinkoa... ja muistuttavat siitä, että ihmeelliset paikat ja asiat eivät maailmasta lopu.

Tee itsellesi palvelus ja selaa tämä kommenttiketju läpi aina, kun kaipaat pientä breikkiä arjesta. Vesiputouksia Kreikassa, lumihuippuja Sveitsissä, pilvenpiirtäjiä New Yorkissa, lehmiä Intiassa, kirsikoita Provencessa... MIKÄ MAAILMA!!!

Kiitos

kaikille, jotka osallistuitte. Olette tuoneet paljon iloa yhden bloggarin tammikuuhun.

Ja sitten vielä siihen itse asiaan: random.org arpoi 200 euron matkalahjakortin voittajaksi jennah:n, joka osallistui arvontaan tuolla yllä näkyvällä kuvalla. Kuva on napattu Pohjois-Sumatralla. Voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse!

Ladataan...

Pages