Vieraskirjan kommentit ovat julkisia ja näkyvät kaikille..

Ladataan...
You must have Javascript enabled to use this form.

Kommentit

Robynhoodie
Robynhoodie
Hei Eeva! Olen Lilyn uusi jäsen ja kurkkinut täällä jonkin aikaa, sillä tutkin verkkoyhteisöjä ja olen erityisesti kiinnostunut Lilyn maailmasta. Nimeni on Anni Tervonen, opiskelen Tampereen yliopistossa ja teen gradua. Olisitko halunnut kertoa omasta osallistumisestasi? Voit vastata vaikka näihin kysymyksiin: Kertoisitko Lily-jäsenyydestäsi? Milloin liityit? Kuinka jäsenyytesi on kehittynyt? Miksi osallistut Lilyn toimintaan? Kuinka osallistut? Miksi pidät omaa palstaa? Kuinka kauan olet sitä pitänyt? Koetko Lilyn yhteisönä? Voit vastata palstalleni Lily ja minä ( http://www.lily.fi/palsta/lily-ja-mina ) tai sähköpostilla osoitteeseen: anni.tervonen@uta.fi (mieluusti 10.5. mennessä). Tuhannet kiitokset vastauksestasi ja ihanaa kevättä! Terveisin, Anni Tervonen ’Lily-noviisi’ PS. Tutkielmassa haluaisin mahdollisesti julkaista jotain kommenttejasi. Voinko mainita sinut tutkielmassa nimimerkilläsi ja julkaista kirjoituksiasi ja vastauksiasi? En tietenkään julkaise nimimerkilläsi mitään, jos et halua :)
Coffee to go
Kiitos hyvästä palstasta! http://www.lily.fi/juttu/bloggaustunnustuksia
Luru
Changes
Hei Eeva! Heitin sinua haasteella - otatko kopin? http://www.lily.fi/juttu/4x11-haasterasti
Heips Eeva! Sulla on niin ihania ja trés bien Pariisin kuvia, joten saisinko käyttää joitakin niistä mun kouluesitelmässäni? Kiitos!
Vierailija (Ei varmistettu)
Hei, sinulla oli lokakuussa arvonta. Miksi laittaa arvontoja, jos niitä ei meinaa toteuttaa? Olisit vain kysynyt, että mitä tyypit haluaa jatkossa lukea that´s it.
Vierailijahanna (Ei varmistettu)
Voi et mä niin tykkäsin sun kirjoituksesta 9.1. Niin totta! Sain ajateltavaa pitkäksi aikaa:)
Eerika
Bättre liv
Hei, tässä sinulle haaste ja tunnustus: http://www.lily.fi/juttu/liebster-blog-3-haasteriippuvaisen-tunnustuksia , ota haaste vastaan jos innostut :)
JohannaVierailija (Ei varmistettu)
Heissan:) Onks suihkuhuone sama kun kylpyhuone:) Niinkun kammari voi olla olohuone.Suihkuhuone, hi hii:)
Vierailija (Ei varmistettu)
Törmäsin blogiisi vahingossa pari kuukautta sitten ja nyt täytyy (näin anonymiteetin suojista) antaa palautetta: KIITOS kaikista niistä mukavista hetkistä, joita olet tarjonnut. Juttujasi lukiessani tulen jostakin syystä aina hyvälle tuulelle. Miellyttäviä tekstejä lukea, kauniita kuvia katsella. Toivon siis sinulle kaikkea hyvää ja kaunista, ja loputtomasti ideoita uusiksi kirjoituksiksi.
lillakamomilla (Ei varmistettu)
Hei Eeva! Onko kotiasi koskaan kuvattu sisustuslehteen? ( arvaan että olen sadasviideskymmeneskahdes joka kysyy mutta kysympähän kuitenkin) Feel free to contact me- t. camilla s-posti creatella@parnet.fi www.creatella.fi
Käytä Hääpukuasi -päivä aina 15.1. (Ei varmistettu)
Hei, Suomeen on tuulut uusi ihana teemapäivä! Aina tammikuun 15. päivä on kaikilla mahdollisuus pukeutua hääpukuunsa Käytä hääpukuasi -päivän mukaisesti. Moni on sijoittanut paljon aikaa ja rahaa hääpukunsa hankintaan, joka nyt roikkuu toimettomana kaapin kätköissä. Nyt sille löytyy vihdoin joka vuosi luvanvaraista käyttöä ilman häpeää. Pukua voi käyttää yksin kotona, järjestää ystäville teemakutsut tai rohkeimmat voivat sonnustautua pukuunsa koko päiväksi töissäkin. Pukeutuminen ei edellytä naimisissaoloa; puvun, tai vaikka vain hunnun, voi vuokrata. Kaikki eivät halua lainkaan naimisiin, mutta tahtovat osansa pukuhuumasta. Päivä prinsessana on nyt mahdollista ilman avioliiton kahleita. Ikävä kyllä moni avioliitto päättyy eroon. Käytä hääpukuasi -päivä antaa vähän huumoria tilanteeseen ja joku voi viettää päivää ns. erojuhlana. Vastaavia teemapäiviä on vietetty maailmalla, mm. Briteissä, aiemminkin, mutta niiden taustalla on aina ollut varainkeruu. Suomen Käytä hääpukuasi -päivä on puhtaasti kaikille avoin teemapäivä, jonka taustalle ei ole järjestöjä. Suomessa on hyvin vähän pukeutumiseen liittyviä teemapäiviä. Synkkien taloudellisten aikojen seassa on hyvä olla ripaus glamouria höystettynä huumorilla. Käytä hääpukuasi -päivällä on tarjota juuri nämä ainekset. Tehdään tästä ihana, hauska jokavuotinen tapa!
Päivikki (Ei varmistettu)
Onnea ihanainen Eeva uudesta työstä ja Hesan kodista! Kaikkea hyvää ja ihanaa tulevaan vuoteesi. Olet ihan hurrrrrjan hyvä kirjoittamaan ja nautin teksteistäsi. Kiitos!!! Olen itse avioliitossa ja kolmen lapsen äiti ja silti saan napattua kirjoituksistasi tuon tunteen kun astuu uuteen elämänvaiheeseen. Nautihan uusista tuulista!!!
Mulla olisi Eeva tällainen haaste: http://www.lily.fi/blogit/yhdeksan-yhdeksankymmenta/hyva-jossei-kiinnosta Olisi ihan huippua jos osallistuisit! Oon sun fanis.
MarsuMarsu (Ei varmistettu)
Ihanaa lukea blogia, joka on kirjoitettu luettavalla kielellä :) Blogit, jotka on kirjoitettu tyylillä "en oo ees aatellu, että tänään ois ollu täydellinen päivä" vain tuskastuttavat, eikä niitä jaksa lukea, vaikka sisältö olisi kuinka kiinnostavaa. Kiitos Eeva, että jaksat panostaa postauksiisi <3
- (Ei varmistettu)
Moi. Kiitos hyvästä blogista. Luen näitä nykyään tosi vähän, koska ne usein antaa ylipositiivisen kuvan ja keskittyy musta vääriin asioihin. Musta on hienoa, että kirjoitat monipuolisesti jutuista. Elämäntilanne on samantyylinen ja siksi sun jutut on kovin samaistuttavia ja helpottavia. Joku muukin. Usein samat kelat ollu mielessä samassa kaupungissa samana iltana. Niinku esim tää siivouspäivä-teksti.