Ladataan...

Tämä blogini Lilyssä on nyt tullut lyhyen tiensä päähän. Haluan heti alkuun painottaa, etten hetkeäkään epäile, etteikö Lily olisi mitä mainioin paikka monille bloggaajille, eikä minulla ole mitään syytä mollata portaalia! On kuitenkin muutamia syitä sille, että miksi se ei oikein sovi minulle.

Kaikista suurin syy blogin lopettamiselle ovat minua jo pitkään mietityttäneet blogissa pyörivät mainokset (harmikseni muistin jossain vaiheessa, ettei kaikilla välttämättä ole Adblock käytössä...) ja ylipäätäänkin se, kuinka vähän bloginsa ulkoasuun pystyy täällä Lilyssä loppujen lopuksi vaikuttamaan. Nämä ominaisuudet eivät itsessään tulleet minulle yllätyksenä, mutta se, kuinka paljon ne ankeuttavat bloggaamista taasen vähän tuli.

Alunperin perustin blogin Lilyyn siksi, koska täällä on yhteisö. Tiedostan, ettei tästä Kainomielen maailmanvalloitus -blogista hieman rönsyilevine aihepiireineen olisi koskaan tullut suosittua, mutta siitäkin huolimatta, että olen tämän ajatuksen täysin jo itse hyväksynyt, niin täällä Lilyssä ja sen tarjoamassa yhteisössä tunnen jatkuvasti olevani ikään kuin kakkosluokan bloggaaja. Kun olen aikaisemmin pitänyt blogia bloggerissa, minun ei ole tarvinnut potea ulkopuolisuuden tunnetta koskaan, sillä Lilyn kaltaista tiivistä, ylhäältäpäin ohjattua yhteisöä ei ole ollut. Ainahan sitä tulee verrattua itseään toisiin, mutta täällä Lilyssä kaikkien niiden Toimitus suosittelee -leimojen ja esiinnostojen keskellä tuo pääni sisällä tapahtuva vertailu on noussut aivan uusiin sfääreihin ja koko ajan tuntuu, että pitäisi tuottaa jotain esiinnostamisen arvoista sisältöä, päiväkirjamaisten löpinöiden tuntuessa postaus postaukselta yhä hölmömmiltä. Ehkä jopa pieneksi yllätyksekseni huomaan nyt, että juuri sitä itsenäisyyttä ja vapautuneisuutta kaipaan bloggaamiselta. Vain silloin voin nauttia hommasta täysillä.

... en tiedä, on tämä elämä kyllä useallakin osa-alueellaan aikamoista hakemista... :D Mut mikäs siinä, monenlaisia juttuja kokeillessa.

Siispä siirryn bloggaamaan muualle, uudelle tontille ja pitkästä aikaa olen aivan hirmuisen innoissani koko touhusta :) Tähänastiset päivitykset täällä Kainomielen maailmanvalloituksen puolella mitä todennäköisimmin poistan tai pistän piiloon, jossain vaiheessa häviää koko blogi. Lilyssä pidän tunnukseni ja jatkan muiden blogien seurailua ehdottomasti, löytyyhän täältä tätä nykyä pari ultimate-lemppariblogiani Asikaine, Matkamuistoja ja Barbamama, pakko vielä laittaa teille terkut, että ootte aikas ihanii..!

Ja kiitos kaikille teille, jotka ootte nämä kuukaudet jaksaneet näitä höpinöitäni seurailla <3 Tulkaa ihmeessä piipahtamaan myös uusilla mestoilla, jos kiinnostaa!

Ladataan...