Ladataan...
Kaisaminni

Ihanaa ystävänpäivää rakkaat ystävät!

Vietättekö te ystävänpäivää vai Valentine’s Dayta? Itse olen jakanut päivän niin, että tapaan ensin pari rakasta ystävääni aamupalalla ja päiväskumpalla ja illalla olen mahdollisimman juustoinen jenkki.

Ystävänpäivää vietetään myös Himocastissa - tosin melko seksuaalissävytteistä sellaista, eli menenee Valentine’s Day -kategoriaan. Tänään puhutaan nimittäin miehistä, jotka antavat.

Unohtakaamme huonot mieskokemukset ja uppoutukaamme tulevaisuuden kukkaisiin näkymiin, joissa vallitsee yhteisymmärrys, uteliaisuus, kunnioitus, haavoittuvaisuus ja himo.

Meillä on jaksossa vieraana ihana mies, joka puhuu naiseudesta, miehuudesta, seksuaalisuudesta ja seksistä todella kauniisti ja kiinnostavasti. Tämä jos joku jakso on Jenni vaivautuu -taattu ja samalla jakso, joka kannattaa ehdottomasti kuunnella!

Mitä tarkoittaa mies, joka antaa? Ehkä paras tapa selittää sitä on esitellä (_täysin_oma_) kokemukseni miesten seksuaalisesta käyttäytymisestä kolmessa eri kategoriassa. Lähtökohtaisesti ihmisten boksittaminen ja kategorisoiminen on toki turhaa ja epätarkoituksenmukaista, mutta koska uskallan väittää tämän systeemin olevan monille naisille samaistuttava, aion tässä kohtaa niin tehdä. Hauskasti itse asiassa miesvieraamme esitteli podcastissa hämmentävän samanlaisen kolmen kategorian teorian, vaikka emme olleet aiemmin keskustelleet aiheesta. Kuuntele podi, niin kuulet Ollinkin aatokset asiasta!

Mies, joka ottaa.

Mies, joka ottaa, on mies, joka operoi silmät kiinni (kuvainnollisesti, ehkä joskus myös oikeasti). Nämä miehet eivät välttämättä ole millään tavalla pahoja miehiä. Voi olla, että heiltä puuttuu tietoa tai rohkeutta kysyä ja keskustella. Voi olla, että he ovat kasvaneet erityisen vahvasti kulttuuriin, missä “nainen antaa pillua” ja mies saa sitä - ja se näkyy. Näiden miesten kanssa puuhailun jälkeen jää olo, että mitäs mä nyt tästä sain?

Mies joka insinöröi.

Mies, joka insinöröi, on mies, jolla on selkeä tavoite seksissä. Hän on oppinut, että naisen orgasmi on se juttu ja täten ajattelee orgasmin ja nautinnon olevan sama asia. Hän työskentelee naisen orgasmin eteen hyvin teknisesti unohtaen olla läsnä - tai adaptoida tekniikoitaan juuri kyseisen naisen kehoon. Tällaisen miehen kanssa paine saada orgasmi on suuri, mikä tietenkin vie orgasmia entistä kauemmas. Vaikka nainen saisikin orgasmeja insinöröivän miehen kanssa, matkan varrella koettu ilo ja nautinto - eritoten miehen - jää uupumaan ja nainen aistii sen. Jotain jää puuttumaan. Syvempi yhteys? Himo? Läsnäolo?

Mies, joka antaa.

Mies joka antaa, on mies, joka on läsnä kaikilla aisteillaan. Hän on mies joka tuntee itseään seksuaalisesti ja janoaa oppia toisen seksuaalisuudesta loputtomasti. Hänelle seksi on yhteinen matka, missä ei ole päämäärää eikä oikeaa tai väärää. Seksi on dynaamista ja luovaa. Mies joka antaa, ymmärtää naisen seksuaalisuuden voimakkuuden, monimuotoisuuden ja rikkauden ja haluaa saada hänet loistamaan, sillä kukapa ei haluaisi paistatella auringossa?

Mitä olette mieltä? Löydättekö samaistumispintaa? Muita aatoksia jaksosta? Keskustellaan kommenteissa!

 

Ladataan...

Ladataan...
Kaisaminni

Olen aika perustyytyväinen ihminen, mutta mikäli jotakin elämässäni on liian vähän niin iltapukujuhlia. Siksi niistä harvoista tilaisuuksista tulee ottaa kaikki irti. Ja kun sanon kaikki, tarkoitan kaikkea: stressiä, suunnittelua, putiikista toiseen juoksentelua, sovittelua, kauneuteen liittyviä hoitoja ja ehostuksia ja kaikkea niin turhamaista ja ihanaa. Itseasiasa juhlaan valmistautuminen on niin kivaa, että haluaisin tehdä sitä päätyökseni. Sitten vain esittelisin lopputuloksia suurelle yleisölle ja saisin siitä rahaa. Hei, ehkä alan tähdätä iltapukubloggaajaksi sitten, kun seksuaalisuusteema kyllästyttää!

Sain itseasiassa jo viime kesällä kutsun aveciksi erääseen gaalaan, ja jostain syystä en pitänyt puolen vuoden varoitusajalla tullutta kutsua mitenkään absurdina tyypiltä, jonka olin vasta tavannut. Tottakai tulisin! Tiesin myös heti, että haluan pukea punaisen iltapuvun. Sellaisen klassisen mutta seksikkään, hollywood-tyylisen - tiedätte kyllä millaisen

Kyselin teiltä Instagramissa apua ja neuvoja mekkoasiaan ja moni suositteli minulle suunnittelija Riikka Couturen luomuksia. No, minäpä menin käymään Riikan ompelijoiden ateljeella hänen punainen kietaisumekkonsa mielessäni. Punainen iltapuku jäi kuitenkin yhtä nopeasti unholaan kuin oli mieleeni pinttynytkin, kun vedin päälleni kuvien mustan pitsimekon.

Ensimmäinen ajatus: Outo! Toinen ajatus: Ihana! Kolmas ajatus: Ihan mun näkönen! Neljäs ajatus: "Onko tämä liikaa?"

Riikka oli ihana. Hän kertoi miten iltapuvun tärkein tehtävä on olla kantajansa näköinen ja että täten mikään ei voi olla liikaa. Liikaa mekko on ainoastaan silloin, jos se on kantajansa mielestä liikaa. Ja sitähän tämä mekko ei ollut! Muutenkin Riikalla on todella upea taito saada asiakas tuntemaan olonsa mukavaksi ja omaksi persoonalliseksi itsekseen.

Mikään ei ole liikaa. Se oli täydellinen muistutus siinä kohtaa.

Koska mekon pitsi oli pakaroiden röyhelölisäystä lukuunottamatta täysin läpinäkyvä ja sitä olisi pystynyt käyttämään myös vaikkapa aamutakkina alusvaatesetin kanssa, kuten Bebe Rexha teki, oli sen stailaaminen oletettavasti tönköhköön suomalaiseen gaalamenoon tietysti oma projektinsa. Sovitettuani alle ensin pelkkiä mustia alusvaatteita ja sen jälkeen pikkumustaa, uskaltauduin päätyä väliratkaisuun, eli mustaan bodyyn. Se peitti ja paljasti sopivasti.

Mekossa oli myös upea laahus. Laahustelin alkuillasta aikani, mutta tanssilattialla ja jatkoilla laahuksen sai onneksi ripustettua ranteeseen pienellä lenkillä. Täten annoin armoa niin itselle, mekolle kuin mekon takana käveleville ihmisillekin. 

Kuvat: Josefiina Turkulainen

Kiitos Riikka, kiitos juhlat ja kiitos, että sain olla avecina! 

Ladataan...

Pages