#1 VLOGI!

Eka vlogi on täällä! Jeeeeee! Ja kyllä sitä on hiottukin niin maan perkeleen monta tuntia. Huh! Ja ihanaa on ollut. Ihan nälkäisenä tänään jo hyökkäämässä uuden projektin kimppuun eli videoiden tipahtelu jatkukoon.

Suoraan sanottuna on aika rampa olo tämän tekstin kanssa nyt. Tuntuu, etten osaa enää kirjoittaa. Mietin tänään aamulenkillä sitä, miten suhtautumiseni kirjoittamiseen on muuttunut. Tai meidän välinen suhteemme on jotenkin muuttunut. Kynä tylsyy kun sitä ei käytä. Outoa, että pystyn elämään onnellisena ilman, että kirjoitan. Mihinköhän minä puran kirjoittamistarvettani? Veikkaan pyllyn heiluttamista, snäppiä ja kylmiä suihkuja.

Mennään vlogiin! Ajateltiin, ettei haluta hirveästi höpöttää kameralle, vaan kuvata enemmänkin vaan meidän elämää ilman suurempia selittelyjä. Toivottavasti toimii myös teidän mielestä! 🙂 Kamera vaan hengaili messissä REC päällä ja no, editointiurakka oli myös sen näköinen, heh.

Pakko kertoa kuvauspäivälle sattunesta FOXTRAIL-seikkailusta, johon osallistuttiin. Kyseessä on siis ”kaupunkiseikkailu”, joka on vähän kuin Helsingin Amazing Race. Ratkottiin vihjeitä ja seikkailtiin neljän hengen ryhmällä keskustassa kolmisen tuntia. Välillä tietty napattiin take-away kahvit, syötettiin toisillemme kirsikoita ja paistateltiin auringossa. Ihan huikea konsepti, oli kyllä niin hauskaa! Ryhmätyöskentelytaidotkin pääsivät koetukselle sitten kouluaikojen. Mentiin Samuelin kanssa ihan lapsi-modeen; juostiin, innostuttiin ja jäätiin melkein jokaisen ratikan alle kun keksittiin ratkaisu ja unohdettiin liikenne.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *