19 v yrittäjä?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Enpä olisi nuorempana uskonut, että ryhdyn yrittäjäksi heti lukion jälkeen. Tuo kuulostaa vieläkin niin absurdilta, haha! Ajattelin elämäntarinani menevän sen perinteisen kaavan mukaan, jossa alle parikymppisenä haaveillaan korkeintaan paikasta yliopistossa tai välivuodesta Austraaliassa.

Jotenkin hullua että sitä on koko pienen ikänsä miettinyt mikä minusta tulee isona ja sitten yhtäkkiä olen allekirjoittamassa lappua toiminimen perustamiseksi. Yrittäjäkö? Olen kyllä aina halunnut yrittää, mutten ole tarkkaan tiennyt mitä. Ajat ovat muuttuneet ja yritän näköjään nyt jotain, mille ei ollut edes ammattinimikettä joitain vuosia sitten.

Hulluinta on se, että tuntuu kuin olisin vasta eilen ollut kasiluokan yrittäjyyskurssilla, jossa ryhmäni yritys lanseerasi uuden hittituotteensa: Sport Puuro! Vai päädyimmeköhän me sittenkin siihen Sport Hernekeittoon? No, en ole ihan varma, mutta pointti oli se, että silloin nauratti ja pelleilytti koko juttu ja nyt tämä onkin jo totisinta totta. Onneksi nauru ja pelleily ovat tosin edelleen vahvasti mukana kuvioissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Selvennykseksi: En siis ole lanseeraamassa mitään tuotteita, vaan toiminimeni on tämä blogi ja kaikki siitä poikiva oheistoiminta. Blogissa asiat eivät muutu suuntaan eikä toiseen, ei siis hätää siitä. Ja onneksi sinne opiskelemaankin ehtii vielä hyvin!

Vielä aluillaan oleva elämänkertani sai siis juuri uuden luvun: ”Yrittäjäksi 19-vuotiaana.” Toivottavasti seuraava luku ei ole ”Konkurssi ja mental breakdown 20-vuotiaana”

Kippis!

Kommentit (11)
  1. Tiesin tietysti, että olet nuori, mutta en tiennyt, että noin nuori 🙂
    35 v. perheenäiti käy harvase päivä nappaamassa täältä jonkun reseptin. Viimeks tuli kokeiltua mikrosuklaakakkua ja kyllä lähti kakkuhimot. Kiitos mahtavasta blogista ja onnea tulevaan!!

  2. Minttu MAMI GO GO
    6.11.2014, 22:00

    JIHUUUUUUUU!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *