5 erilaista seksilelua naiselle (+alekoodi!)

(Otsikon sujuvuuden vuoksi käytän sanaa nainen, mutta oikeasti tarkoitan henkilöä, jolla on emätin, klitoris, häpyhuulet tai jokin niistä.)

Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Kaalimadon kanssa, mikä on kivaa siksi, että KAIKKI Kaalimadon tuotteet ovat teille -20% alennuksessa ensi viikon perjantaihin saakka koodilla kaisaminni. BOOM! Nyt on hyvä tsäänssi tilailla piristystä itselle tai kumppanille tai täydentää vaikka kortsu- ja liukkarivarastoja siinä samalla.

kaisaminni-kaalimato.jpg

Sain Kaalimadolta pari viikkoa sitten kasan erilaisia leluja testiin. Arvatkaa kuinka moni kaveri on sanonut, että ”hei kerrot sit heti, mikä niistä on paras, niin ostan sen!” Vaikka tulenkin tässä postauksessa kertomaan omat lempparituotteeni, valitettavasti yksiselitteisesti parasta niistä on vaikea nimittää. Kehomme ja mieltymyksemme ovat hyvin erilaiset, ja jokin mistä toinen syttyy, voi olla toiselle ihan että mitä helvettiä. Toisekseen, tuotteet, jotka sain testiin, ovat keskenään hyvin erilaisia ja myös eri hintaisia, mikä tekee vertailusta vaikeampaa. Mutta se on varmaa, että leluja löytyy joka lähtöön ja tämäkin postaus on vain pintaraapaisua ”naisten” leluista.

Juttelin Kaalimadon toimarin kanssa myös niin sanotuista luksustuotteista, joista kaikista övereimmät, eli kullalla päällystetyt maksavat lähemmäksi kaksi tonnia. Ellei ihan kultaan asti yleellisyyttä tarvitse, päästään laadukkaimpien tuotteiden hinnassa pariin-muutamaan sataan euroon. Kyselin häneltä, että miten paljon näitä satojen eurojen tuotteita oikein menee ja mistä niiden hinta koostuu. Tietenkin minua myös kiinnosti ihan älyttömästi, että miltä ne sitten oikein tuntuvat, kun ne kerta ovat moninkertaisesti edullisempien lelujen hintaisia.

Kalliimpia tuotteita menee, ja voisi nähdä, että niihin siirrytään asteittan. Yllättävän paljon ovat ihmiset valmiita rahaa laittamaan seksuaaliseen nautintoon, mikä nyt ei sinällään ole ihme. Onhan kyseessä yksi perustavanlaatuinen tarve ja tapa nauttia olostaan täällä pallolla aina hyvän ruoan ja laadukkaan unen ohella. 

Hintaa tuotteille tulee sekä tuotteen materiaalista että sen teknologiasta. Arvokkaammissa materiaali on laadukkaampaa, miellyttävämpää iholla ja helpommin puhtaana pidettävää. Lelun materiaali on tärkeää siksi, että sehän se juuri on, joka ihoomme osuu ja kokemuksen luo. Virta puolestaan arvokkaimmissa harvoin on paristokäyttöistä ja useimmiten ladattava. Tuotteen teknologia noin muuten, kuten sen tehokkuus, valittavat eri ohjelmat ja yksinkertaisesti se, mitä se tekee ja miltä se tuntuu, on myös kalliimmissa tuotteissa kehittyneempää ja innovatiivisempaa.

kaisaminni-kaalimato-2.jpg

Ylipäätään tässä kun olen tuotteita testaillut, olen huomannut erään aika selkeän edullisempien ja tyyriimpien tuotteiden eron. Orgasmi- ja nautintotakuu voi ainakin periaatteessa olla molemmilla (ainakin jos ei ole vaikeuksia saada orgasmia), mutta arvokkaammat tuotteet ovat stimuloinnissaan huomattavasti hienovaraisiempia ja tarkempia. Niillä ei tule ”öö”, ”auts”, tai ”täh” -fiiliksiä, vaan ne sulautuvat yhteissointiin kehon kanssa ja tarjoavat aika uudenlaisen sellaisen kokonaisvaltaisen kokemuksen. Joskus seksilelut voivat nautinnon sijaan turhautaa, kun ne eivät osu oikeaan kohtaan, ole tarpeeksi tehokkaita tai ovat liian yksitoikkoisia. Kalliimmissa tuotteissa nämä ongelmat on otettu tarkkaan syyniin.

Jos ei kuitenkaan vielä ole varma, minkälaisesta stimulaatiosta (värinä, imu, työntö, pyörivä liike) tykkää, ei kannata välttämättä ostaa sitä kaikista kalleinta tuotetta. Tai no, jos ei oo fygest kii, niin sit tietty. Mieltymyksiään voi aloittelijana etsiä hieman edullisemmilla tuotteilla, jottei tule hutiostoksia. Toki erikoisempaa teknologiaa hyödyntävistä leluista ei aina ole tarjolla edullisempaa versiota. Ja toisaalta, se kaikista edullisin tuote ei aina anna parasta kuvaa kyseisestä teknologiasta. Niin, ja jos ensimmäinen lelu jättää ”nääh” -kokemuksen, voi kokeilut jäädä siihen, ennen kuin on edes ehtinyt astumaan ”parempien” lelujen saloihin. Onhan seksilelun osto tietenkin aina vähän hakuammuntaa, koska sitä ei voi testiajaa. Omien mieltymysten tiedostaminen tosin auttaa paljon valinnassa.

Hei, mennään jo vihdoin niihin leluihin! Sain kokeiltavakseni yhteensä viidenlaista tyyppiä: imevää, hierovaa, kokohoitoa, värisevää ja työntävää. Ajatus siis siitä, että naisten seksilelut olisivat vain a. peniksen näköisiä dildoja tai b. pinkkejä pupuvibraattoreita, on vähän turhan yksinkertaistava.

kaisaminni-klitoriskiihotin-seksilelu-kaalimato-10.jpg

Imevät klitoriskiihottimet

Hei, ihan oikeasti. Luojalle kiitos insinööreistä. Nämä näppärän kokoiset ja kauniit klitoriskiihottimet hyödyntävät ihan muutaman vuoden sisällä kehittynyttä teknologiaa; laite nimittäin imee. Näin kauan ei jaksa yksikään mies tai nainen imeä.

Koska imevä klitoriskiihotin on ollut niin iso hitti, sain siitä testiin kahden eri hintaluokan tuotteen. Satisfyer Pro 2:sen ja Womanizer W500:n. Ensimmäisellä hintaa on 69 € ja jälkimmäisellä kevyet 189 €.

Edullisempi Satisfyer Pro (kuvassa ylempi) on ollut todella suosittu ja kehuttu ja sain teiltäkin heti viestejä, että se on ihan best, kun bongasitte sen instakuvastani. Imevän klitoriskiihottimen imu ei vastaa siis mitään imurimaista imua (ei sillä, että olisin kokeillut), vaan laite muodostaa hienoisen alipaineen, joka saa pintaverenkierron kiihtymään ja klitoriksen heräämään ja kohottautumaan. Imua voi kylläkin säätää isommaksi tai pienemmäksi, vaikkakin Satisfyerissa maksimiraja tulee aika nopeasti vastaan.

Kokeilin ensimmäiseksi juurikin tätä Satisfyer Prota, ja kokemus oli kuin olikin uudenlainen, mielenkiintoinen ja upea, niin kuin oltiin luvattukin. Imu ei tuntunut yhtään häiritsevältä, mitä aluksi olin ajatellut, vaan tosi hyvältä. Tuotteen ei ole tarkoitus väristä, mutta Satisfyer tuntui imun lisäksi hieman värisevältä, ja täten oli välillä vaikea hahmottaa, väriseekö vai imeekö se. Muutenkin imu oli vielä aika hentoa vielä tässä edullisemmassa versiossa, mikä tosin voi herkälle klitorikselle ollakin ihan riittävästi.

kaisaminni-klitoriskiihotin-seksilelu-kaalimato-11.jpg

Tajusin oikeastaan koko teknologian jujun vasta WomanizerissaNimittäin. Once you go Womanizer you never go back! Womanizer oli siis saman kategorian tuote, mutta tuntui kyllä ihan omanlaiseltaan, ja hintaa katsoen niinhän sen pitää ollakin. Womanizer toteutti tuotteen idean puhtaasti imevänä, eikä sitä kyllä voinut vahingossakaan sekottaa vibraattoriin. Imun pystyi kohdentamaan todella tarkasti haluttuun paikkaan ja laite otti siitä heti otteen. Tämä oli myös huomattavasti tehokkaampi kuin Satisfyer. Ja hiljainen kuin mikä! Mukana tuli myös kaksi eri kokoista suutinta. Womanizer muodostui yhdeksi suosikeistani. Propsit vielä siitäkin, että aina tähän tarttuessa päässä alkaa soida Britneyn Womanizer.

Kaalimadolta löytyy näiden kahden lisäksi myös muita imeviä klitoriskiihottimia ja ”kaisaminni”-alekoodi toki päätee niihinkin. Tänne voi mennä skrollailemaan ja tutkimaan, jos kuulostaa omalta jutulta.

kaisaminni-pulsaattori-seksilelu-kaalimato-4.jpg

Wand-sauva

Klassikko! Tätä olen nähnyt glorifioitavan Instagramissa niin paljon (älkää toki kyseenalaistako IG-feediäni), etten malttanut odottaa, että pääsen sitä itsekin testaamaan. Wandit ovat usein verkkovirralla toimivia, eli ihan töpselillä seinään ja menoksi, mutta tässä modernissa wandissa toinenkin pää on käytössä. Se toimii siis ladattavalla akulla.

Mjuze Flowing Massage Wandissa (tällä hetkellä saatavilla vain pinkkinä) on siis yhdistetty perinteinen ”sisään työnnettävä” hieromasauva, sekä itse wandin idea, eli iso ja pyöreä hieromapää, jolla voi hieroa ulkoisten sukuelinten lisäksi vaikka hartiat! Jokaiselle jotakin. Tässä on ihan ältsin paljon poweria! Niin paljon, että käsiin jää käytön jälkeen pikku tärinät. Värinää toki voi säätää pienemmälle tai isommalle. Joillain klitoris on erityisen herkkä, eikä siedä suoraan siihen kohdistuvaa stimulaatiota. Wand-sauva on tällöin täydellinen, sillä se kohdentaa värinän klitoriksen ohella myös häpyhuuliin, tai koko erogeeniseen alueeseen, mihin sitä nyt käyttääkään. 

Wandi antaa muihin vibraattoreihin nähden aika erilaisen ja kokonaisvaltainen kokemuksen ja ymmärrän kyllä hyvin, miksi se pitää asemansa klassikkona. Siitä nimenomaan tulee jostain syystä mieleen sanapari ”seksuaalinen hyvinvointi”.

Mjuze Flowing Massage Wandia voi käyttää vaatteiden päältäkin ja tosiaan käsitellä mitä tahansa osaa kehossa. Molemmat päät saa värisemään yksinään tai yhtäaikaa ja ohjelmia löytyy mitä erikoisempia. Välillä tuntuu, että laite ihan soi, kun siinä on joku ohjelma joka toistaa monimutkaisen kuuloista konserttia. Varsinaisesti äänekäs laite ei kuitenkaan ole. Tehokkuus, matalan kynnyksen hieronta ja mukavuudenhaluisuus jäivät tästä päällimmäisenä mieleen. Rakastuin!

kaisaminni-vibraattori-seksilelu-kaalimato-2.jpg

Pyörivä sauva + klitoriskiihotin

Tämän näköisiä sauvoja on markkinoilla mitä erilaisempia ja tässä tulee delfiini eli Blue Juice -vibraattoriKaalimadon seksuaaliterapeutti kuvaili minulle tätä lelua tehosekottimeksi. Kokeilun jälkeen huomasin miksi. Laite tekee vähän kaikkea ja sitä kaikkea samaan aikaan. Sen pää pyörii kahteen eri suuntaan ja varressa oleva delfiiniklitoriskiihotin tärisee kahdella eri volyymillä. Tämän lisäksi vibraattorin pyörivän osan sisällä on helmiä, jotka rapisevat ja hierovat vähintäänkin mielenkiintoisen tuntuisesti. Myös ääni on aika sauvasekotinmainen, ei siis välttämättä sovellu kimppakämppään, ellei teillä ole poikkeuksellisen avointa ilmapiiriä.

Elämys tällä paljon kehutulla Blue Juicella on kieltämättä erikoinen ja uniikki. Stimulaatiota on sisällä, ulkona, syvällä ja suulla. Tällä lelulla ei siis tehdä edestakaista liikettä, se vain asennetaan paikoilleen ja jäädään nauttimaan, odottelemaan, ihmettelemään. Mikäli tykkää kokohoidosta ja runsaasta stimulaatiosta, eikä edestakainen liike ole must, tämä voi olla kova valinta!

kaisaminni-vibraattori-seksilelu-kaalimato-4.jpg

Perusvibraattori

Joupien laadukas silikonivibraattori on oiva ensimmäiseksi seksileluksi! Ja on muuten hiljainen! Jos ei ole (vielä) tottunut työntämään tehosekotinta sisäänsä, voi tämä olla hyvä vaihtoehto alkuun. Joupieta voi käyttää niin ulkoiseen kuin sisäiseenkin stimulointiin, ja on kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi hyvä perusvibraattori. Käyttökin on helppoa, sillä ohjelmavaihtoehtoja on kaksi: on ja off. Värinä on tehokas ja materiaali todella miellyttävää. Sopii myös hyvin peppujuttuihin niin miehille kuin naisillekin. Plussaa myös vedenkestävyydestä. Paristokäyttöinen ja suhteellisen pienokokoinen.

kaisaminni-pulsaattori-seksilelu-kaalimato-3.jpg

Pulsaattori

Tämän Stronic Einsin kohdalla tullaan taas siihen teknologiaan, joka kehittyy kehittymistään myös seksilelujen saralla. Poiketen valtaosasta seksileluja tämä sauva ei värise, tärise tai surise, vaan se liikkuu edestakaisin imitoiden yhdyntäliikettä. Pulsaattorin sisällä on painava kuula, joka liikkuu voimakkaasti päädystä toiseen ja muodostaa näin voimakkaan ja rytmikkään liikkeen. Laitteen teho yllätti! Tahtia voi säädellä hitaasta erittäin nopeaan ja erilaisia ohjelmiakin löytyy.

Olin jotenkin tosi fiiliksissä tämän lelun ideasta, koska eihän itse peniksessäkään varsinaisesti mitään värisevää ole, joten värinät voi halutessaan käsittää keinotekoiseksi hömpötykseksi. Kaikki eivät myöskään tykkää värinästä. Joillain se aiheuttaa puutuneen tunteen ja vie herkimmät nyanssit mennessään, niin että koko kokemus puuroutuu. Pulsaattori on tällöin täydellinen vaihtoehtosauva. Se keskittyy olennaiseen ja sillä voi takoa haluamaansa kohtaa haluamallaan tavalla. Tähän voi halutessaan myös yhdistää vaikka imevän klitoriskiihottimen ja silloin ollaankin jo aika uudenlaisessa kokemuksessa – ilman ainuttakaan värisevää elementtiä! Stronic Eins muodostui myös yhdeksi kolmesta lempparistani.

Miltä kuulostavat? Oletko kokeillut jotakin näistä? Jaa kommenttiboksissa kokemuksia! Ja suosituksia muistakin tuotteista saa vapaasti antaa! Tuotteitahan tuolta Kaalimadolta löytyy niin paljon, kuin jaksaa vain penkoa! 😀 20%:n alennus on voimassa siis 8.6. asti ja alen saa käyttöön koodilla kaisaminni.

Ei muuta kun Britney soimaan tai poika/tyttöystävä kainaloon ja shoppailemaan!

 

Kommentit (13)
  1. Keittelin toffeeta kun satuin klikkaamaan blogiin ja katsomaan että onko uusia postauksia. Toffee paloi pohjaan samalla kun luin tätä mutta jumaliste oli kyllä sen arvoista!

    1. No jumaliste, kiitos! 😀 Ja ai että kun kuulostaa toffeenkeittely hyvältä.

  2. Mulla on toi Satisfyer 2, ostin itelle joululahjaksi hetken mielijohteesta ja se on kyllä ihan huippu. Nykyään mies käy hakemassa sen jo aina valmiiksi sängylle kun ryhdytään petipuuhiin. 😀

    1. Haha, mahtava mies! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *