9 erilaista kondomia – löydä paras sinulle

Kaupallinen yhteistyö: RFSU

Tervetuloa karkkikauppaan! RFSU:n kondomien uudet upeat pakkaukset vievät kondomiassosiaatiot taiteeseen:

the-good-morning-rfsu-5.jpg

Minusta on tullut tämän kondomiyhteistyön myötä kyllä vähän kondomihifistelijä. Istuva, laadukas ja sopiva kondomi on suojatun seksin a ja o. 

Minua kiinnostaisi tietää, millä perusteella miehet (tai naiset) valikoivat kondominsa. Kuinka moni mies esimerkiksi iskee liukuhihnalle perus magicit miettimättä sen kummemmin, mikä kondomi istuisi parhaiten juuri hänen tarpeisiinsa? Entä naiset – kuinka he voivat ennustaa vaikkapava tulevien kumppaniensa mittoja kondomikaupoilla?

the-good-morning-rfsu-25.jpg

No, perus magicilla pääsee varmasti jo pitkälle, mutta kondomeissa on myös paljon eroja. Mikäli niiden käytöstä ei siis syystä tai toisesta pidä, kannattaa ensin varmistaa, että käyttää itselleen sopivia kumeja, ennen kuin levittää kondomien valivali-sanomaa, josta puhuimme viime postauksessa.

Mitä RFSU:n kondomeihin tulee, jokaiselle löytyy jotakin: penemmille tai isommille peniksille, nypytettynä, juomutettuna, verenkiertoa vilkastuttavalla L-arginiinilla voideltuna, lateksittomana, ohuen ohuena, banana splitin makuisena tai täydellisellä muotoilulla ja istuvuudella varusteltuna. 

the-good-morning-rfsu-4.jpg

Olen ihastunut RFSU:n uusien kondomipakkauksien estetiikkaan siinä määrin, että niistä on tullut yksi kotini tärkeimmistä sisustuselementeistä; niillä on paikka kultaisella tarjottimella lipaston pällä. Pidän tästä ystävieni tituleeraamasta kondomialttarista hyvin paljon ja siitä syntyy myös keskustelua lähes joka kerta, kun luonani vieraillaan. Spread the word!

Käydäänpä läpi 9 erilaista kondomia RFSU:n valikolimasta.

the-good-morning-rfsu-24.jpg

Grande. Kondomi puristaa, rullautuu pois, jää puoliväliin tai ei edes mahdu kunnolla rullautumaan paikoillensa? Nämä kondomit on tehty vähän isomman varustuksen tarpeisiin ja ovat RFSU:n levein ja pisin kondomimalli. Grandea on saatavilla Yliopiston Apteekeissa ja Stockmannilla.

the-good-morning-rfsu-18.jpg

Tight. Tämä kondomi on kooltaan hieman standardikokoista kondomia lyhyempi ja kapeampi ja takaa täten hyvän istuvuuden ja paikoillaan pysyvyyden hieman pienemmille peniksille. Tight-kondomeja on saatavilla ainoastaan nettikaupoista.

the-good-morning-rfsu-6.jpg

So Sensitive. Hyvästi ”en mä voi käyttää kortsuja, kun mulla on lateksiallergia” -syyt ja tekosyyt olla käyttämättä kondomia. So Sensitive -kondomit ovat polyuretaanimuovista valmistettuja lateksittomia, peruskokoisia kondomeja. Saatavilla Keskon hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista ja S-ryhmän isoimmista marketeista. 

the-good-morning-rfsu-11.jpg

Thin. Voiko pikkujouluisempaa esillepanoa olla, kysynpä vaan. Kondomialttarillani on etäpesäkkeitä myös jääkaapin ovessa. Gotta stay safe everywhere! Thin-kondomi on nimensä mukaan ohut. Omien kokemuksieni mukaan tämä on yksi parhaista kondomeista. Kokonsa puolesta Thin asettuu keski- eli peruskokoisiin kondomeihin. Kondomeja on saatavilla kaikista S-ryhmän ja Keskon päivittäistavarakaupoista.

the-good-morning.jpg

Beyond Thin. Tämä kondomi puolestaan on ”sensaatiomaisen ohut” ja sen luvataan tuntuvan ”kuin ilman”. Ohuudestaan huolimatta se on kuitenkin yhtä kestävä kuin standardikondomit. Mikäli huomaamattomuus on kondomissa sinulle tärkein kriteeri, suosittelen tämän tai edellisen Thin-kondomin kokeilemista. Beyond Thin on hieman pienempi kooltaan kuin standardikondomi. Mistä? Citymarketeista ja hyvinvarustelluista K-kaupoista.the-good-morning-rfsu-9.jpg

Power Boost. Tämän kondomin luvataan nimensä mukaan buustaavan molempien yhdyntäkokemusta. Power Boostissa kondomissa on sekä nypytystä että juomutusta ja se sisältää L-arginiinia, joka vilkastuttaa verenkiertoa, mikä voi mahdollisesti buustata erektiota. Tämän kondomi on ns. peruskokoinen. Saatavana Citymarketeista sekä hyvinvarustelluista K-supermarketeista ja K-marketeista.

the-good-morning-rfsu-10.jpg

Näkken. Näkkenin juomupinnan tarkoitus on lisätä hyvässä määrin kitkaa ja tuntoherkkyyttä molemmille. Kokonsa puolesta se asettuu peruskokoisiin kondomeihin. Näkken-kondomeja on saatavilla kaikista S-ryhmän ja Keskon päivittäistavarakaupoista.

the-good-morning-rfsu-23.jpg

Sweet. Anyone wanna spice sweet things up? Okei, en ole tavannut yhtäkään täysi-ikäistä ihmistä, joille makukondomit olisivat se juttu, mutta en toisaalta myöskään sellaista ihmistä, jolle itse peruskondomin maku olisi se juttu. Joten myönnetään, ovathan makukortsut hauskaa vaihtelua! Pidettävä ehdottomasti kulhossa yöpöydällä, jotta voi valita maun sitten päivän fiiliksen mukaan. Makukondomit ovat myös hyvä muistutus siitä, että suuseksinkin aikana tulee suojautua seksitaudeilta. Sweet-kortsut löydät hyvinvarustelluista K-supermarketeista ja K-marketeista. (Piña Colada ei esiinny kuvassa, mutta kuuluu myös pakettiin!)

the-good-morning-rfsu-21.jpg

Magic. Vanha kunnon Magic on yksi Suomen myydyimmistä kondomeista. ”Klassikko, joka puristaa parhaasta paikasta”, sanoo RFSU. Mitäpä siihen lisäämään. Magiceja on saatavilla kaikista päivittäistavarakaupoista, kioskeista, apteekeista, huoltoasemista, tavarataloista/you name it.

the-good-morning-rfsu-15.jpg

Kauas on kyllä tultu ajoista, kun kondomina käytettiin sian suolta tai kankaanpalaa. Nykyään seksi voi olla hyvinkin hygieenistä ja mukavaa. Ihanaa pikkujoulukautta kaikille ja muistakaahan suojautua!

PS. meikäläisen instassa arvotaan paketti kaikkia edellä mainittuja kondomeja. Käy osallistumassa arvontaan torstaihin 22.11. klo 18 mennessä @kaisaminni, mikäli kondomien stäkkäys olisi paikallaan!

Kommentit (16)
  1. Onko tähän joku syy miksi Sultan kondomit on jätetty kokonaan pois sinun valikoimasta, ja erilleen tuolla nettisivulla? Juurikin itse olisin vaihtoehtoa normi Sultanille hakenut 🙂

    1. Moikka! Tämä yhteistyö keskittyi RFSU:n kondomien uudistettuihin pakkauksiin, Sultan toki kuuluu RFSU:lle, mutta on oma eri brändinsä ja siksi jäi tästä esittelystä pois! Konsultoin hieman RFSU:n väkeä kysymyksesi tiimoilta ja sain vastaukseksi, että vaihtoehdot Sultanille RFSU:n valikoimasta ovat Magic, joka on muotoiltu, hieman pidempi ja saatavilla kaikkialla, aivan kuten Sultankin tai Thin, joka on hieman ohuempi, myös muotoiltu ja hyvin saatavilla. Toivottavasti tästä oli apua! 🙂

  2. Osaatko sanoa onko noi grandet kuinka isoja? Meillä käytettiin näkkeniä ja eihän se pituus meinannut riittää loppuun asti ja lopulta kävikin niin että koko kortsu luiskahti irti paikaltaan ja sitten hädässä käytiin je hakemassa… jotenkin tuntuisi vaan pahalta jos testattaisiin noita grandeja ja toiselle tulisikin paha mieli siitä ettei varustus riittäisi niihin

    1. Moikka! 🙂 Täällä löytyy Granden mitat: https://www.rfsu.com/fi/tuotteet/kondomit/grande/

      Sitten kun skrollaat vähän alaspäin ja painat ”Mikä kondomi sopii minulle?” saat auki mittataulukon, missä on kaikki RFSU:n kondomit vertailtuna vierekkäin! Merkittävän kätevä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *