Be Good – Wellness Bar

Kerrankin maailmaa kohautetaan jutuilla, joista voi olla oikeasti ja aidosti innoissaan! Olen niin elementissäni, kun innostun, joten täältähän pesee:

Helsingin City Centeriin avataan tänään uusi Wellness Bar nimeltä Be Good, joka tarjoilee smoothieita, raakakakkua, proteiinijäätelöä, kahvia… Siis hetkinen, toisin sanoen kaikkea, mistä olen vouhottanut reseptien kera koko blogini elossaoloajan.

Pääsimme eilen pre-avajaisiin kuulemaan Be Goodin konseptista sekä nauttimaan sen herkkuja. Tai oikeastaan minun kutsuni oli tainnut hukkua matkalla perille, joten kutsuin tyylikkäästi itse itseni paikalle. No, mitäpä pienistä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Be Good – Wellness Bar on siis yhdistelmä kahvilaa, lounasravintolaa ja sporttibaaria. Idea hyvänolon bariin lähti siitä, kun perustaja ystävineen kaipasi paikkaa, jonne mennä treenien jälkeen katsomaan peliä, ja jossa samalla saisi syötyä kunnon palautusaterian. Tarjolla oli kuitenkin vain lähinnä kaljaa ja ranskalaisia tarjoavia sporttipubeja. Markkinarako Be Goodin kaltaiselle paikallehan on ollut jo kauan. Konsepti sai kehittyessään uusia ulottuvuuksia ja laajensi ideaansa myös raakakakkuihin ja smoothieisiin, jotka tällä hetkellä ovat sitä trendikkäintä wellnessiä. Todella kompakti ja aikaansa seuraava paikka on siis kyseessä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bar tähtää nimenomaan helposti lähestyttäväksi, matalan kynnyksen ”terveyskahvilaksi” pitämällä huolen siitä, että kaikki puhdas ja tuore tarjottava myös maistuu hyvältä. Ja siinä kyllä oli onnistuttu. Kahvila ei myöskään liikoja hifistele, vaan raaka-aineet ovat yksinkertaisia. Tarjottavat sopivat niin treenaajille kuin hyvästä olosta kiinnostuneille tyypeille.

Erityisen innoissani olin nurkassa kököttävästä jäätelöaltaasta. Maailman ensimmäinen proteiinijäätelö WheyHey saapuu Suomen markkinoille, ja sitä saa nyt esimerkiksi Be Goodista. Myynti tulee varmasti laajenemaan räjähdysmäisesti jatkossa. Olin WheyHey -altaan luona ensimmäisenä heti tervetuliaispuheen jälkeen valikoimassa makua. Vaikka kirjoittaja olenkin, niin on todella vaikea kuvailla näin verbaalisesti, kuinka innoissani olin tilanteesta. Suklaa oli kuulemma mauista kehutuin. Otin sitä. Oikeasti olisin halunnut ottaa kaikkia makuja ainakin kolme.

WheyHeyOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja voihan hyvänen aika! Sanon tämän käsi sydämellä: maku ja koostumus ei perinteisestä suklaajäätelöstä juuri eroa. Koko pikarissa kaloreita on 160 ja proteiinia parikymmentä grammaa. Tämä jäätelöhän menee palkkarista! WheyHey on makeutettu ksylitolilla ja kyseessä on muutenkin täysin all natural -tuote. Hyvät naiset ja herrat, tässä tulee jäätelöiden QuestBar! Hintaa jäätelöllä tulee Be Goodissa kuulemma olemaan 3,90€. (Tulikin tässä mieleeni, että ettekai ole unohtaneet raejuusto-benkkujenkun reseptiä? Se on tämän blogin The Protein Ice Cream.)

Oliko tarpeeksi hehkutusta? Kai menette heti tänään tsekkaamaan paikan? Meitsi taisi ainakin saada uuden ”the spotin”, kun on keskustassa ja tarvitsee istahtaa nostamaan verensokeria. Katsotaan, kuinka Be Good löytää kohderyhmänsä ja millainen tunnelma paikkaan ajanmittaan syntyy.

Kommentit (23)
 1. Iida/BeGood
  9.11.2014, 19:44

  Menu löytyy nyt tuolta nettisivuilta, mutta sitä tosiaan päivitetään tarjonnan laajentuessa :)!

  Nopeimmin uudet ihanuudet ja tarjouksset näkyvät Facebookissa ( https://www.facebook.com/begoodbar )
  ja instagramissa ( @begoodbar ).

  Tervetuloa 🙂 !

 2. Paikalla ei ilmeisesti ole vielä nettisivuja? Olisin heti halunnut nähdä jonkinlaista menyytä lounaista yms. Vaikuttaa mahtavalta!:)

  1. Löytyy kyllä! http://begood.fi 🙂

   Ainut vaan, että tuolla ei taida olla menyytä… Käsittääkseni tarjoiltavat hakevat vielä vähän paikkaansa ja menyyt vaihtuvat 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *