BEN & JERRY’S UUTUUDET! ’WICH!

Okei. Ben & Jerry’sin uudet tuotteet. Oh My God.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Luulin, että täydelliset jäätelömaut oli jo keksitty, mutta ennen sitä en ollut päässyt käsiksi näihin uutuuksiin. Ja arvatkaa miten se käsiksi pääseminen tapahtui? Nämä kiikutettiin ovelleni! Kiitos Ben & Jerry’sin PR-tyypit. Osuitte niin oikeaan osoitteeseen, ettette edes tiedä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En ala käyttämään superlatiiveja kuvaaamaan tätä uutuusmakua, sillä usein hehkutus pilaa aina kaiken hyvän. Mutta sen sijaan mainitsen teknisistä, konkreettisista yksityiskohdista: sandwichin ja perus jäätelöpurkin lisäksi on nyt nähtävästi tullut pikku wichejä. Paketissa on kahdeksan miniherkkua. Siinä mielessä aika vaarallinen paketti, että saattaa mennä kaikki kerralla. Se siitä ”otan yhden aina kahvin kanssa” -harhaluulosta.

Ei mulla muuta. Tuskin tarvitsikaan olla muuta. Tässä on jo ihan liikaa.

Mahtavaa sunnuntaita! Ottakaa auringosta kaikki hyöty irti! Ja tehkää vaikkapa pikku kävely johonkin vähän suurempaan markettiin… Ihan vaan avocadoja hakemaan…

Kommentit (4)
  1. Mun mielestä toi monipakkauksen lause Son of a ’Wich kertoo ihan kaiken. Yhdestä pienestä keksistä tulee vain vihaiseksi, joten automaattisesti on pakko syödä koko paketti. Ja tyylillä ”Joey does not share food!” Mä menen vain ostamaan niitä avokadoja. Ihan oikeasti…

  2. Kaisa! Huomenna äikän yo-essee, anna joku naseva ja hyvä viime hetken vinkki? Kävin just lukasee sun tekemän bodausesseen, vitsit jos yltäis huomenna samalle tasolle!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *