Bloggers’ Inspiration Day

bloggersinspirationday

Indiedays järjesti lauantaina Bloggers’ Inspiration Day:n, joka oli siis bloggaajien rento ammattitapahtuma. Inspiration Day pidettiin ravintola Sipulissa, joten sain ihanan ja virkistävän aamukävelyn kipsutellessani kotonta Hakaniemestä rantaa pitkin Katajanokalle. Beyoncé soi luureissa ja aurinko paistoi. Kaikki oli täydellisesti. Aamupalaksi olin syönyt suklaata, jota löytyi Aussie-gaalan goodiebagista, hups! No, ei se aina niin justiinsa ole 😉 Kiitos chlorellan, olo oli edellisillan biletyksestä huolimatta todella freesi. ”Tästä tulee hyvä päivä!”

Tapahtumassa oli tarjolla yhteistyökampanjoita, sormiruokaa, juomaa ja lounge-musiikkia, sekä erillisessä salissa pidettäviä workshoppeja ja luentoja. Itse olin jotenkin edellisiltaisesta voitosta vielä vähän sekaisin ja saavuin paikalle jokseenkin hompsantuusana ja pienistä unista johtuen nauruherkkänä. Törmäsin heti Ina’s lifestyle -blogin Inaan, joka oli juuri sitä seuraa, mitä siinä mielentilassa kaipasin! Käytiin heti korkkaamassa juomat ja alettiin kovaan ääneen käkättämään ja räkättämään. Tunnustin hänelle, etten ollut suunnitellut blogituntia ollenkaan, jolla minun pitäisi tunnin päästä esiintyä. ”Lonkalta vaan, hyvin se menee!”

CQ6A56411Kuva.

Olin siis lupautunut puhumaan blogitunnilla aiheesta blogin kehittyminen ja muutokset. Oli itseasiassa erittäin hyvä, etten suunnitellut mitään etukäteen, sillä pääsin kertomaan blogini kehityksen alusta tähän hetkeen asti, ja melkeinpä herkistyinkin yhdessä vaiheessa, kun puhuin joulun blogikriisistä, heh. Spontaanisti kertoessa puheesta saa kyllä mielenkiintoisemman ja aidon verrattuna siihen, että lukisi vain katse lapussa lauseita pötköön. Toivottavasti paikalla olleet kuuntelijat saivat jotain irti, minulle ainakin jäi hyvä fiilis blogitunnista!

IMG_3823IMG_3813IMG_3841 2IMG_3847IMG_3831 2

Kiitos Indiedays hauskasta tapahtumasta!

Tämä mimmi lähtee nyt elämänsä ensimmäiselle Bikram-joogatunnille. Voin sanoa suoraan että nyt muuten oikeasti jännittää! Olen nimittäin tosi huono kestämään kuumuutta ja joogasali on luonnollisesti lämmitetty reiluun 40 asteeseen. Toivottavasti Liftedin kahvakuula-Jukka on paikalla sieppaamassa minut kun pyörryn kesken asanoiden. No ei vaan, eiköhän se ihan hyvin mene! Päivittelen fiiliksiä Bikramista sitten myöhemmin, JAIKSS!

Kommentit (5)
  1. Jaana Ijäs
    18.4.2014, 15:37

    En mää kestä tuo sun tukka on niin söpö!!! 😀 Hei maugee blogi ja kivasti saa uutta virtaa tässä taas kun alottelee kiireistä johtuneen pitkän tauon jälkeen taas treeniputkea 🙂

  2. Ooo kuka pääsi DJksi tonne? 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *