Blogirakkautta

Tätä ei pitäisi koskaan sanoa ääneen, sillä joka kerta kun olen sanonut tämän ääneen ja ollut koputtamatta puuta, se on kadonnut jonnekin. Viikoiksi, joskus jopa kuukausiksi. Mutta koska tästä tuuliviireilystä on kai tullut jo ihan meikäläisen tavaramerkki, niin anti mennä: Ai että on ihanaa kirjoittaa taas blogia. Tai ei, ei ihanaa. Ihanaa on liian laimea sana. Ai että on taas ihanaa olla taas elossa! Herätä innostukseen. Mennä nukkumaan kiitollisena. Tuntea merkityksellisyyttä. Valvoa kahteen, koska on luvannut laittaa aamuseitsemältä postauksen ulos. Parasta just nyt!

Nautin siitä, että ajatukseni pyörivät nykyään jatkuvasti blogin ympärillä: saan ideoita, inspiroidun, koen merkityksellisyyttä kirjoittaa ja halua panostaa tähän. Sanon tämän silläkin riskillä, että taika katoaa. Niinhän se usein menee, että jos haluamme vaikkapa aloittaa urheilun, ja puhumme vain koko ajan siitä, kuinka aiomme aloittaa urheilun, emme oikeastaan koskaan aloita sitä. Mutta kun kanavoimme sen höpötysenergian itse tekemiseen ja annamme tekemisen puhua, motivaatio pysyy yllä, sillä liekki palaa ainoastaan kun sitä käyttää, ei kun siitä löpisee. Minun tilanteessa tämä on toki paradoksaalista, sillä samalla kun puhun aikovani kirjoittaa blogia, itseasiassa kirjoitan blogia. Heh, onnea minulle.

Toivottavasti sinäkin teet tänään konkreettisesti jotain sellaista, mitä aidosti haluat tehdä. Toivon, että sinulla on uskallusta mennä rohkeasti unelmiasi kohti, olivatpa ne kuinka absurdin kuuloisia tahansa. Loppujen lopuksi intohimomme seuraaminen on ainoa asia, jota täällä ollessa kannattaa tehdä. Ja mielummin tietenkin jo heti tänään, eikä sitku.

Rohkeaa, inspiroivaa viikonloppua. <3

Kommentit (2)
  1. Se onkin hassua, miten jonkin asian konkreettinen aloittaminen on joskus niiiin vaikeaa, vaikka kyseessä olisi jotakin hauskaa ja inspiroivaa. Ei muuta kuin tuumasta toimeen. 🙂

    1. Jep! Eritoten luovan työn aloittaminen on tosi hankalaa, vaikka flowhun päästessä sitä ei malta lopettaa millään!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *