#breakupgoals

Heh, jokseenkin koomista, vähän törkeää ja toisaalta aika täydellistä, että olin sopinut vierailuni Kaalimadon varastolle samalle päivälle, kun Samuel muutti pois. Hän jäi roudaamaan kamojaan, minä menin ihmettelemään tekopeppuja.

Meillä on siis alkamassa Kaalimadon kanssa yhteistyö, mistä olen lievästi sanottuna aika fiilareissa. Vielä pientä lisämaustetta intooni toi tietenkin tämä uusi elämäntilanteen muutos, heh.

Varastolta palattuani saavuin kotiin, joka näytti ensisilmäyksellä ihan normaalilta. Riisuin kengät ja menin makuuhuoneeseen, ja siellä se ammotti: tyhjyys. Sänky oli viety. Seisoin makkarin oven suussa muovikassillinen täynnä vibraattoreja ilman mitään mukavaa, mihin niiden kanssa kellahtaa. Ilman ketään, jonka kanssa ylipäätään kellahtaa yhtään mihinkään. Tuohon hetkeen tiivistyi paljon. 

No, ei auttanut itku markkinoilla. Pakkaukset auki ja instastoori tulille. Oli pakko päästä kertomaan jollekin, että olin ollut juuri jättimäisellä irtokarkkihyllyllä eronneena ja että ankeasta fiiliksestä huolimatta olin aika iloinen. Nappasin stooriin myös kuvan sängyttömästä makuuhuoneesta ja lattialle räjähtäneestä seksivälinekaupasta. Tekstiksi laitoin, että sinkkuelämää. Muun muassa tällaisia viestejä sain:

kaisaminni-vibraattori-seksilelu-2.jpg

”Paras break-up survivor setti ikinä!”

”Tämä on #breakupgoals. Nautihan elämästä ja kesästä!”

”Oon valmis maksaa yhdestä tollasesta 500 € käytettynä.”

”Feel your sängytön elämä puoltyhjäs kämpäs <3 Tsemppii hurjasti! Oot best! vibrat täysille vaa”

”Every girl’s dream! Apua. Ei siis toi sinkkuosa. Vaan noi vibrat.” (En halua tulkita tätä niin, että sinkkuus olisi every girls’s nightmare. Eihän se ole, eihän?)

Kiitos ihanat. Olette laittaneet paljon viestejä. Tuntuu hyvältä saada tukea, vaikka kyseessä olisikin vain joku viidessä sekunnissa naputettu viesti. Tuskin kukaan tässä maailmassa eroamisesta hirveämmin tykkää, joten on tosi ihanaa huomata, että oman tukijoukkojen lisäksi on jopa tällainen someverkko, joka ottaa vastaan kun putoaa. TE olette break-up goals! 

Jatketaan tästä beibet. Näistä leluista tulossa parin viikon sisään juttua!

Kommentit (4)
  1. Ei se ole missään nimessä nightmare. Se on vaan erilaista elämää, erilaista onnellista 🙂

    1. No näin mäkin ajattelin!

  2. Erot on kyllä aina rankkoja, mutta sulla ainakin on asenne ja survival pack kohillaan 🙂 Ja nyt on elämässä tilaa kaikille uusille ja entistäkin paremmille asioille!

    Ei oo varmaan ihan helppoa jakaa yksityiselämänsä asioita somessa näin julkisesti, mutta avoimuudessa on varmaan hyvät puolensakin, kun on sitten myös tuollainen tsemppiverkosto. Mä ainakin viimeisimmän (melko rankan) eron yhteydessä huomasin, että mitä useammalle asiasta avauduin, sitä kevyempi olo tuli. Ja aika nopeasti huomasin myös, että sinkkuus ei ollutkaan kamalaa ja surullista, kuten etukäteen pelkäsin, vaan ihanaa ja vapauttavaa. Joten älä huoli, nauti kesästä ja tuosta sun survival packista! 😀

    1. Ihana!!! <3 Se on kuule just näin. Nauti kesästä sinäkin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *