Dress goals

Kaisaminni

Olen aika perustyytyväinen ihminen, mutta mikäli jotakin elämässäni on liian vähän niin iltapukujuhlia. Siksi niistä harvoista tilaisuuksista tulee ottaa kaikki irti. Ja kun sanon kaikki, tarkoitan kaikkea: stressiä, suunnittelua, putiikista toiseen juoksentelua, sovittelua, kauneuteen liittyviä hoitoja ja ehostuksia ja kaikkea niin turhamaista ja ihanaa. Itseasiasa juhlaan valmistautuminen on niin kivaa, että haluaisin tehdä sitä päätyökseni. Sitten vain esittelisin lopputuloksia suurelle yleisölle ja saisin siitä rahaa. Hei, ehkä alan tähdätä iltapukubloggaajaksi sitten, kun seksuaalisuusteema kyllästyttää!

Sain itseasiassa jo viime kesällä kutsun aveciksi erääseen gaalaan, ja jostain syystä en pitänyt puolen vuoden varoitusajalla tullutta kutsua mitenkään absurdina tyypiltä, jonka olin vasta tavannut. Tottakai tulisin! Tiesin myös heti, että haluan pukea punaisen iltapuvun. Sellaisen klassisen mutta seksikkään, hollywood-tyylisen - tiedätte kyllä millaisen

Kyselin teiltä Instagramissa apua ja neuvoja mekkoasiaan ja moni suositteli minulle suunnittelija Riikka Couturen luomuksia. No, minäpä menin käymään Riikan ompelijoiden ateljeella hänen punainen kietaisumekkonsa mielessäni. Punainen iltapuku jäi kuitenkin yhtä nopeasti unholaan kuin oli mieleeni pinttynytkin, kun vedin päälleni kuvien mustan pitsimekon.

Ensimmäinen ajatus: Outo! Toinen ajatus: Ihana! Kolmas ajatus: Ihan mun näkönen! Neljäs ajatus: "Onko tämä liikaa?"

Riikka oli ihana. Hän kertoi miten iltapuvun tärkein tehtävä on olla kantajansa näköinen ja että täten mikään ei voi olla liikaa. Liikaa mekko on ainoastaan silloin, jos se on kantajansa mielestä liikaa. Ja sitähän tämä mekko ei ollut! Muutenkin Riikalla on todella upea taito saada asiakas tuntemaan olonsa mukavaksi ja omaksi persoonalliseksi itsekseen.

Mikään ei ole liikaa. Se oli täydellinen muistutus siinä kohtaa.

Koska mekon pitsi oli pakaroiden röyhelölisäystä lukuunottamatta täysin läpinäkyvä ja sitä olisi pystynyt käyttämään myös vaikkapa aamutakkina alusvaatesetin kanssa, kuten Bebe Rexha teki, oli sen stailaaminen oletettavasti tönköhköön suomalaiseen gaalamenoon tietysti oma projektinsa. Sovitettuani alle ensin pelkkiä mustia alusvaatteita ja sen jälkeen pikkumustaa, uskaltauduin päätyä väliratkaisuun, eli mustaan bodyyn. Se peitti ja paljasti sopivasti.

Mekossa oli myös upea laahus. Laahustelin alkuillasta aikani, mutta tanssilattialla ja jatkoilla laahuksen sai onneksi ripustettua ranteeseen pienellä lenkillä. Täten annoin armoa niin itselle, mekolle kuin mekon takana käveleville ihmisillekin. 

Kuvat: Josefiina Turkulainen

Kiitos Riikka, kiitos juhlat ja kiitos, että sain olla avecina! 

Kommentit

Ihana mekko! Ja ihan sun näköinen :)

Kaisa Merelä
Kaisaminni

Kiitos! <3

esf (Ei varmistettu)

JUMANTSUIKKA mikä kaunotar ja mekkokin on superihana!

Kaisa Merelä
Kaisaminni

Voi kiitos! :)

Juliahh (Ei varmistettu)

Ihana mekko. :) Onko tässä sun uusi poikaystävä? Vai jotain muuta?

Kommentoi