Eläköityneen terveysleipurin kuulumiset

Ai että minä mieleni hyvitin kun blogin muutettua sain panikoituneita viestejä siitä, että mitä blogini resepteille on tapahtunut, kun ne eivät enää pomppaa googlessa kärkeen! Eivät kai ne ole poistuneet?

Toisin kuin erään blogikollegani koko blogi, nämä reseptit eivät ole kadonneet bittiavaruuteen. Olen toiminut snapchatin välityksellä tukena, turvana ja infopisteenä, mutta kerrotaan nyt vielä täällä julkisestikin: reseptit ovat tallessa, mutta hajallaan.

Katsokaas näissä blogimuutoissa on sellainen veemäinen juttu, että googlehaut katoavat, postausten tägit katoavat ja postauksien linkit johtavat jonnekin perseeseen. Eli toisin sanoen, mikäli haluan (ja minähän haluan!) luoda tänne Lilyynkin reseptit -välilehden, niin minun täytyy kaivaa koko blogipostaushistoria ja poimia reseptit yksitellen sieltä. Yeah, sounds like fun! Can’t wait to start!

Sillä aikaa suosittelen seuraavaa taktiikkaa reseptien löytämiseksi: Jos muistat reseptin nimen, esim. ”mustikkaproteiinipiirakka”, niin lyö se googleen, ja perään ”lily” ja ehkä vielä ”the good morning”. Kyllä muuten pitäisi löytyä.

omenaproteiinipiirakka.jpg

Nuo reseptit ovat kyllä jännä osa elämääni. Hassua ajatella, että olen tehnyt yli sata reseptiä ihan omin pikku aivoineni. Vitsit että olin innoissani niistä silloin. Ja tavallaan olen nytkin. Hauska myös nähdä miten niitä vilisee pitkin internetiä aina ties kenen luomana. Haha. Alussa jaksoin välittää, enää en.

Välillä leivon Samuelille jotain, mitä nyt satun muistamaan, ja hän syö sitä ihan ällistyneenä. Näen, miten hän miettii mielessään, kuinka keksiä aikakone ja mennä 5 vuotta taaksepäin pommittamaan IG directiäni. Paitsi että silloin Instagramissa ei tainnut vielä olla yksityisviestiominaisuutta. (Miten ihmeessä fuckboit miehet lähestyivät naisia viisi vuotta sitten??)

Olisi kyllä huippua saada kaikki reseptit pysyvästi samaan paikkaan niin, ettei blogimuutot aina lakaisisi niitä maton alle. Olisi myös kiva käydä jokainen resepti läpi omassa keittiössä ja tehdä niihin vähän muutoksia… Nuo rasvattomat maitotuotteet kun eivät enää ole mikään vakkarituote keittiössäni, heh. Kuka tietää, ehkä reseptit tekevät jossain vaiheessa comebackin vaikkapa kirjan muodossa. Tosin sitä projektia varten tarvitsen ulkokeittiön Kreikassa, vuoden loman ja ruokavalokuvaajan.

PS. Kuvassa omenaproteiinipiirakka.

Kommentit (12)
  1. Muistan itsekin tykänneeni selailla reseptejäsi, kun vielä käytin maitotuotteita. Pakko kuitenkin sanoa, että kun sinä olet niitä pystynyt omasta päästä keksimään, miksi ihmeessä joku toinen ei voisi omassa keittiössä sattua yhdistämään trendiraaka-aineita kovin samantyyppiseksi reseptiksi yhtä lailla? 😉 Itsekin sekoittelin jopa ilman kaisaminni-inspistä monia varsin samankaltaisia ruokia ja leipomuksia, ihan vain nälkäisten tai herkkuhampaisten aivojen ohjaamana. 😀 Asia on tietenkin eri, jos tarkoitat, että kovin identtinen annos on esim. ”keksitty” sun postauksesi jälkeen ja mainostetaan sitten omana; sehän nyt on todella pepusta, ja ihan hiton noloa sille kirjoittajalle. Anyway, aurinkoista kevättä (kai saa jo sanoa kevättä :D), iloa ja menestystä! : V

    1. Ihanaa! Tuo oli ensimäinen kevään toivotus! Ai että kun tuntuu hyvältä! 😀 Ja jep! Kyllähän terveysleipomukset ovat olleet hittibuumi muuallakin kuin meitsin blogissa. 😉 Mutta ehkä tarkoitan tuolla kopioimisella sellaisia meitsin nyhväysoheita tyyliin 1/4 tl leivinjauhetta, 0,5 rkl maitorahkaa ja 3,5 tippaa steviaa. 😀 On se jännä miten joku muukin on päätynyt ihan samoihin määreisiin, tosin ei mahdotonta tietenkään 😉 

  2. Ooh ehdottomasti olisin yksi ruokakirjasi ostajista! <3

    1. Ihanaa! Alan innostua 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *