Elämän hukkaamista tämä tämmöinen suomeilu

Kello on neljä iltapäivällä. Alkaa hämärtyä. Kohta on pilkkopimeää. Olemme huput päässä kävelyllä Mustikkamaalla. Tuuli puhaltaa niin kovaa, etten kuule mitä Samuel sanoo. Se heittää minua välillä pois polulta, ja jos antautuisin sille, olisin meressä. Tuuli siis, ei Samuel.

Kivaa. Kivaa olla täällä.

”Finnish winter. Very nice! I love living by the sea! Yes, yes. We have this santa claus. He flies with the wind. Yes, yes.” Huudetaan huonolla suomiaksentilla toisillemme. ”We love living by the sea” on meidän vitsi, jota olemme viljelleet aina Kalasatamaan muuton jälkeen. Joskus ulos astuessa ei vain meinaa pysyä pystyssä, saati kuulla toista.Mitä ihmettä minä vielä täällä teen? Viime talven jälkeen päätin, etten enää halua kokea Suomen talvea. Että tulevana talvena olen kaukana lämpimässä, kun säkkipimeys iskee. Eihän tässä pimeydessä ole mitään järkeä. Hulluja ollaan jokainen, kun täällä asutaan. Elämän hukkaamista tämä tämmöinen suomeilu.

Ennen nautin Suomen talvesta. Ennen olin myös masokisti-suorittaja-rahkansyöjä.

Tuulisen kävelyn jälkeen istuttiin keittiön pöydän ääreen.

– Mä en enää jaksa.
– En mäkään.
– Affirmoidaanko meidät Balille?
– Joo.Ensimmäinen baliaffirmointisessio tehty. Huh, miten voimakas energia siellä olikaan. Menin ihan zoneen. Kun ajastin soi ja tulin takaisin tähän hetkeen, Samuelin silmät säihkyivät niin kirkkaina, etten muista pitkään aikaan nähneeni niitä sellaisina. Hymyiltiin. Siitä tiesin, että hänkin tunsi sen. Kohta.

Pitäkää pipoistanne kiinni marraskuun kourissa!

PS. Nyt on se aika vuodesta, kun solkun hyödyt peittoaa sen haitat.

Lue myös: Unelmien saavuttaminen affirmoimalla

&

Instagram: kaisaminni
Snapchat: kaisaminni
Facebook: The Good Morning
Youtube: KAISAMBU

Kommentit (6)
 1. Ensinnäkin, ihan mahtavaa energiaa saa teiltä näiden somekanavien kautta! Ois ihan supermielenkiintoista kuulla sun kokemuksia affirmoimisesta, vielä hieman yksityiskohtaisemmin. En tiedä siis voiko siitä sen kummemmin kirjoitella, mutta jos voi, niin olis ihan tosi mukava kuulla!

  1. Jeee! Kiitos 🙂 Niin, voikohan siitä kirjoittaa yksityiskohtaisemmin. Kaipa kaikesta aina voi! 😀 Laitan korvan taa 😉

 2. Elinaadasofia
  13.11.2017, 00:27

  Heippa kaunis!

  Ollaan naapureita! Ja sä oot ilmeisesti kans Mikkelistä! 😀

  http://www.fitnessmalli.fi/elinaadasofia

  1. No hei, kaunis toinen! Haha, hei siistiä 😀 Kaliksessa on hyvä olla ja Mikkelissä oli hyvä kasvaa, haha! Sun kasvot näyttääkin tutuilta. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *