ENSIMMÄINEN PÄIVÄ KAISAMBULASSA

11 tuntia tavaroiden pakkaamista & kantamista, pakulla pyörittelyä pitkin tieremonttista Kalasatamaa ja edestakaisin ajelua Itäväylällä. Pakastimien hinkkausta, korvapuustien syömistä, asteittain pimenevää iltaa, muuttoapuja, kireitä pinnoja, innostusta, onnea, hikisiä hissipusuja, banaanilaatikoita, banaanilaatikoita, banaanilaatikoita. Kaksi avaimenluovutusta, kaksi loppusiivousta, kaksi aivan hämillään olevaa ihmisolentoa, jotka tämän kaiken päätti tehdä. Mitä ihmettä tapahtuu? En vieläkään oikein tiedä. Jotenkin sitä vaan herättiin Kalasatamasta.

Illalla hektisen päivän jälkeen laitettiin ensimmäistä kertaa ikinä oma sauna lämpenemään ja kaadettiin valkoviiniä laseihin. Nukkumaan ei ollut kiire. Tai siis nukkumaan ei malttanut käydä. Saunan jälkeen kylpytakki päälle ja parvekkeelle katsomaan merta. En tiedä kauan kestää tajuta, etten ole hotellissa vaan kotona.

Tänään on ihmetelty, purettu vähän kamoja, ihmetelty, otettu vastaan lähetys, hoideltu raha-asioita, ihmetelty, syöty, juotu, kuunneltu musiikkia, ihmetelty, tanssahdeltu ja astianpesukone on niiiin hiljainen, ettei sitä kuule oman hengityksen takaa.

Ai että miltä täällä näyttää? No, sanotaanko että riippuu hyvin paljon kuvakulmasta. Osassa kohtaa kämppää näyttää oikein valmiilta, toisissa kohtaa taas tältä:Muuttokuorma hakee siis vielä luonnollisesti vähän paikkaansa. Mutta niin hakee mielikin. On tämä vaan aika ihanaa! Odotan sitä hetkeä, kun maltan alkaa purkamaan vaatteita vaatehuoneeseen. Elämäni ensimmäiseen vaatehuoneeseen. Jaikss!

Palataan pian! Me lähdetään nyt Mustikkamaalle iltapäiväkävelylle!

Kommentit (9)
  1. Siis voi mikä kämppä!! Ajattelin tässä että tuolla näyttää niiiiin kauniilta sitten ensi kesänä. Sitten ajattelin uudestaan ja huomasin että onhan tuo syksylläkin tosi kaunis maisema. Ja talvella. Ja keväällä.

  2. Heippa Kaisa, Onnea uuteen asuntoon! oon vähän kade 😉
    Haluaisin kysyä millaista kaavinta käytät kun kaavit raakaruokia yms tahmeaa blenderistä?
    Minulla on nyt kuukauden sisällä mennyt (pikkuhiljaa) jo kaksi silikonista kaavinta rikki blenderiä kaapiessa ja haluaisin seuraavaksi ostaa kestävän kaapimen sillä on ikävää että silikonia menee ruokiin. Onko sinulla tai raakaruoka tuttavapiirilläsi tähän vastausta? 😀

    1. Kiitos! 🙂 Haha, ihana kysymys! 😀 Meillä kyllä ihan perus silikoninuolija on hommansa hoitanut. Yleensä kaavin nuolijalla terien alta, niin ettei terät juuri kosketa sitä. Loput lähtee sitten sormella, heh 😀 On se kyllä vähän sellasta taiteilua, ja riippuu kans millanen blenderi on käytössä, että miten päin ne terät siellä sojottaa. Joskus oon smoothieiden kans tehny sitä että oon jämät blendannu vielä veden kanssa, niin oon saanut kaiken kaadettua ulos!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *