Entä muu keho?

Keskittyykö seksipuhe liikaa sukuelimiin? Entä keskittyykö seksi liikaa sukuelimiin? Onko muu keho jäänyt paitsioon, kun penetraatio- orgasmi- ja suorituskeskeinen seksi on työnnetty naamallemme vaikkapa mainstream-pornon toimesta?

Me haluttiin Jennin kanssa omistaa kokonainen Himocast-jakso muulle keholle ilman genitaaleja. (Tai no, yritys oli kova, mutta kyllähän sitä tuli sitten aina välillä karattua kullijuttuihin. Mikä siinä onkin, että kun jotain kielletään, niin siitä tulee hirmu mielenkiintoista?)

_MG_7364.jpg

Mistä voi löytää erogeenisia alueita ja mitä hyötyä voidaan saavuttaa sillä, että tehdään pitkä esileikki, jossa ei vaikkapa kosketa ollenkaan genitaalialueelle? Mitä hyvät rakastajat osaa? Mikä on kokovartalo-orgasmi? Miksi Jenni kutitteli kynällä otsaansa historian tunnilla? Miten kosketus on niin saakelin huumaavaa? Voiko niska- tai nänniorgasmi olla mahdollinen? Kertooko suutelu hyvästä seksikemiasta? Entä miltä näyttää laukeava mies, joka on lämmitelty leikkiin muualtakin kuin peniksen alueelta? (spoiler alert: ”maailman kaunein” mainittu)

Tämä jakso on varmaankin tämän astisista lempparini. Studiossa oli kepeä, rauhallinen ja latautunut tunnelma. Jakson koko pointti on makustelussa. Oli ihana uppoutua kuvailemaan kehomuistissa olevia kutkuttavia kokemuksia ja miettiä sitä, mitä seksi parhaimmillaan tarjoaa ihan ilman penetraatiota tai muuta sukuelinkontaktiakin.

Koskettaminen on ihanaa ja tärkeää. Tämä on laulumme keholle! Podcast löytyy myös Spotifysta ja Apple Podcasteista.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *