Fitnessgurun kausipatukat

Eilen oli Kaisanpäivät ja teinpä sen kunniaksi pienen proteiinihemmottelutilauksen. Erikoisherkkuja! Nimittäin kun eteeni lätkähti Facebookin ”sinulle suositellut mainokset” -feedissä seuraava kuva en voinut muuta kuin hypnotisoituneena tilata koko paketin. Mainonnan uhri! Ja pahan luokan sellainen! Mutta mutta kun pipari! Ja proteiini! Yhdessä! Voi olla että maistuu treeni taas tulevan joulukuun ajan kun tietää pääsevänsä heti pukkarissa piparin kimppuun.

gingerbread-slider99_2x
Murruitko sinäkin? Tilaamaan pääset tästä.

Nolona täytyy myöntää, että tilasin patukat vaikken löytänyt mistään niiden ainesosaluetteloa…(etsin kyllä hyvin hartaasti!) No, sisältivätpä ne mitä sontaa tahansa, patukat on matkalla luokseni. Tämän siitä saa kun on käyttörahaa – heräteostoksia.

No mutta toivotaan parasta. Eihän patukat voi olla aivan toivottomia tapauksia, vai? Osa fitnessgurun patukoista sisältää sokeria, mutta sitä on vain lähinnä niiden suklaakuorrutteissa. Piparipatukassa tuskin sellaista on?

Onko joku maistanut näitä proteiinipatukoita tai muita Fitnessgurun patukoita? Tarkoitus olisi inspiroitua näistä ja ehkä kehitellä omat pipariproteiinipatukat, mutta älkää innostuko vielä liikaa! Siitä sitten lisää myöhemmin mikäli inspiraatio iskee.

Tilasin patukoiden lisäksi Fitnessgurulta myös jotain muuta kokeilemisen arvoista, jonka pidän vielä salaisuutena, hihhih. Siitä siis ja patukoista lisää myöhemmin! Nyt ei muuta kun odotellaan tilauksen saapumista. Tämä onkin ensimmäinen kerta kun tilaan kyseisestä puljusta mitään. Kattellaan, kattellaan osaavatko nuo ruotsalaiset nämä protskuhommat.

Kommentit (25)
  1. Postausehdotus: tee top-10 -lista (tai top-5 or..) seuraamistasi terveysblogeista! 🙂 Olisi kiva saada vähän lisää blogeja lukulistalle…

    1. Hehe, pakko sanoo tähän välin etten lue oikeastaan yhtä ainuttakaan terveysblogia! Sori, postausidea tyrmätty 😀

  2. Leaderin vastaavan patukan olen joskus syönyt ja kyllähän noi proteiinipatukat hyviä on. Eivät nyt karkkia korvaa, mutta karkkilakkoillessa aivan loistavia. Ainesosat yleensä tuppaavat olemaan vähemmän luonnollisia, joten pitänee kokeilla vaikka noita Susannan keksejä joskus.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *