Hallittu kaaos

Olen mukana Indiedaysin ja Asusin kampanjassa, jossa minut haastettiin pohtimaan, miten jouluun voi valmistautua mahdollisimman stressittömästi. Siitä kirjoittelin siis täällä.

Myös arkeen voi pyrkiä valmistautumaan mahdollisimman stressittömästi. En ole ihan varma onko uuden Asus MEMO Pad 7:ni ansiosta stressi varsinaisesti hellittänyt, nyt kun blogi ja kaikki siihen liittyvä kulkee koko ajan mukana, eikä tekosyitä tunneta, mutta ainakin hommien hoitaminen on helpottunut. Ehkä stressitön arki ei tarkoitakaan sitä, että tekemistä olisi mahdollisimman vähän, vaan sitä että homma on ns. hallussa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitä olette mieltä ylipäätään padeista? Tarvitaanko puhelimen ja läppäriin väliin vielä jokin laite? Itse aloin haaveilemaan padista siinä vaiheessa, kun huomasin tihrustavani puhelimella jotain postausta tai vastailevani meileihin. Ai että tätä olisi ihana tehdä isommalla näytöllä! Vaikka puhelin istuu käteen kivasti, ikävää sillä työskennellessä on myös se, että akku kuluu todella nopeasti. Sitten musiikinkuunteluun ja viestittelyyn ei jää pelivaraa. Jos on koko päivän menossa, eikä laturia ole messissä, täytyy olla suunnitelmallinen sometuksen suhteen.

Olen erittäin positiivisesti yllättynyt ellen suorastaan hämmästynyt Asus MEMO Padin akunkestosta. Laitteen akku on valehtelematta kestänyt yli viikon. Aktiivisessa käytössä sen luvataan kestävän 11 tuntia. Tosi moneen laitteen ongelma tuntuukin olevan onnettomat akut, terveisin tarvitsen uuden puhelimen. Tällä hetkellä luurini akun tila on nimittäin siinä pisteessä että sata prossaa riittää juuri ja juuri salireissuun ja kun akkua on 10%, se luultavasti sammuu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Padilla on kiva tehdä myös muuta kuin duunijuttuja. Erityisen oiva se on videoiden katseluun. Se on ihana napata sänkyyn ja nollata aivot jollain youtube-maratoonilla tai vaikka sillä A-studiolla. Myös selfieiden ottaminen on kokonaan uusi kokemus, kun isolta näytöltä kaikki näyttäytyy niin… no, isona. Sekä hyvässä että pahassa.

Täytyy tosin myöntää että henkeen ja vereen Apple-mimminä laitteen käyttöönotto oli pieni shokki. Tunsin pitkästä aikaa olevani tumpelo tekniikan suhteen. Minulla ei ollut mitään hajua, kuinka muissa laitteissa valikot ym. järjestetään ja esimerkiksi asetusten löytäminen oli jo saavutus. No, ehkä nämä(kin) ovat tottumuskysymyksiä. Nyt meillä menee Memo Padin kanssa jo paremmin.

Vielä on tämä päivä aikaa käydä osallistumassa ASUS-laitteiden arvontaan täällä. Toivottavasti meitsin lukijoilla potkaisee onni! Jos huomenna ei voittoilmoitusta kuulu, niin lähimmän ostopaikan ASUS-laitteille voi etsiä täältä. Ja vielä lisää linkkiä: ASUSin Facebook, klik. Tykätkää, jos tykkäätte!

Asiasta kolmanteen, tänään taisi alkaa viimeinen viikko ennen valtakunnallisia lomia. Tässähän ehtii vielä treenata kunnolla ennen joululöllöilyä. Mitä pläänejä vikalle viikolle? Harjoitteletteko jo herkuttelua vai pidättekö kevyemmän viikon? En ole vielä varma milloin aloitan oman lomani, mutta ihan viimeistään viikon päästä maanantaina haluan olla täysin vapaa päivittelystä ja ajatustyöstä. Siispä nyt tsempillä läpi niin voi ansaita rauhalliset pyhät. Olen niin innoissani alkavasta vuodesta! Vaikka se on vain päivä joka vaihtuu yön kautta toiseen päivään, on silti sellainen fiilis että jokin iso ratas tulee pyörähtämään…

Kivaa viikkoa!

Kommentit (2)
  1. Oon jotenkin ollu ujo enkä oo ikinä ”uskaltanut” kommentoida mitään, mutta nyt tää on niin tuttu asia, että on kyllä pakko..:D Mä mietin juurikin vuosi sitten ennen joulua, että tarviinko sen iphonen ja macbookin lisäks enää yhtään laitetta, no joulupukki kuitenkin päätti mun puolesta ja voin sanoa että kyllä padi noiden lisäksi on ihan huippu! Vielä tässä viimeinen vuosi lukiossa menossa niin ipad on kyllä ihan lyömätön kouluarjessa ja opiskelussa ja varmasti niin ollen töissäkin plus se on niin helppo ottaa mukaan ja onhan se aika luksusta katella videoita siitä suuremmalta näytöltä ;D Kiitos ihan super inspiroivasta blogista, oot huippu tyyppi!

  2. This notepad sounds really good! Love also your look 🙂
    xx from Germany/Bavaria, Rena
    International Giveaway: Christmas Surprise with Self Interest
    http://www.dressedwithsoul.com

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *