Hangon Regatasta selvitty

Viime viikolla:

– Minusta julkaistiin Hesarissa aukeaman juttu kuvalla, jossa on alavaloitus ja -kuvakulma, eli tuplasti epäedullisuutta. Valokuvaajaystäväni ovat olleet kauhuissaan tuosta kuvasta. Soitin jutun nähtyäni eksälleni (joka on hyvä ystäväni) tunnin mittaisen kriisipuhelun ja tulimme siihen lopputulokseen, että okei, se ei ole paras mahdollinen kuva minusta, sillä oikeastihan olen tyrmäävän upea, mutta ei se myöskään absoluuttisen huono ole. Se on siis niin sanotusti keskinkertainen/huonohko kuva. ”Hedelmällinen”, totesi myös eksäni. Otan tämän kehuna.

IMG__09-07-2018-18-12-47.jpg

– Vietin koko viikon lomaa Hangossa ystäväni Elinan kanssa. Olen käynyt Hangossa kerran aiemmin pressimatkalla katsastamassa Regatta Span, mutta nyt pääsin näkemään muutakin, kun aikaa oli kokonainen viikko. Vietettiin Elinan kanssa kämppiselämää koko viikko ja hengattiin muutenkin 247 yhdessä, eikä toinen alkanut ärsyttää kertaakaan! Elina tuntee Hangon ja sen ihmiset, joten itse sain vain kävellä perässä parhaisiin paikkoihin ja tutustua uusiin tyyppeihin. 

– Juhlin viisi päivää putkeen. Lähes henkilökohtainen ennätykseni. Olen vetänyt elämässäni ainoastaan kerran aiemmin juhlaputken (!!), ja silloin olin 16-vuotias. Se kesti kuusi päivää. Kaikista eniten ihmetyttää se, ettei krapulaa näy eikä kuulu. Normaalisti jos olen yhden illan ulkona lähtien jo kahdelta kotiin, olen seuraavat kaksi päivää krapulassa. Krapulattomuuden salaisuus onkin näemmä siis vetää tappiin asti ja viikko putkeen. Ihanaa oppia uutta! Kisakunto kasvaa harjoittelemalla. Opin myös sen, että Hangossa on erittäin vaikeaa pysyä selvinpäin. Jotenkin se alkoholi vain on läsnä kaikkialla.

P7051171.jpg

IMG_7-2018-19-59-50.jpg

– Hangon Regatta koettu! Kisaamaan en toki mennyt, keskityin ainoastaan juhlimaan ja nauttimaan tunnelmasta. Laitoin myös purjehtija-isälleni viestin ”Hei iskä, oon Hangon Regatassa!”, sillä tiesin hänen aidosti arvostavan viikonlopun viettovalintaani. Hän siihen, että ”Hienoa Kaisa! Olen ylpeä sinusta! Itsekin haluaisin joku kerta osallistua. Oletko gastissa vai rannalla kannustamassa?” Opin, että mikäli juhlimisellani on edes etäinen yhteys purjehtimiseen, isäni on ylpeä.

Maisemanvaihdos, uudet ihmiset ja arjesta hieman poikkeava aktiviteetti tuo aina uusia ajatuksia, inspiraatiota ja täyttää luovuuden kaivoa. Tästä on hyvä ammentaa uutta! Helsinkiin paluu on silloin parasta, kun reissusta on jotain kotiin tuotavaa – oli se sitten ideoita, tavaroita, matcheja, kavereita, rusketus, krapula tai rentoutunut olo. Oma arki ja elämä näyttäytyy reissun jälkeen aina vähän uudesta kulmasta ja niin elämä saa taas vähän tuoreemman ja kristalloisoituneemman suunnan. Menkäähän Hankoon vielä tänä kesänä! 

 

Kommentit (10)
 1. Moikka Kaisa, ja kiitokset vielä huippu blogista! Pakko tulla sanomaan, että saat tällaiseen nuoreen epävarmaan naisen alkuun runsaasti itsevarmuutta välitettyä. Haluaisinkin kysyä, että kiinnostaisiko sinua kirjoittaa näkemystäsi/ajatuksiasi rakastumiseen samaan sukupuoleen? Itse olen epävarma seksuaalisesta suuntautumisestani (mielestäni mitään suuntautumisia ei piräisi edes luokitella) ja käyn läpi erittäin epävarmoja aikoja minuuteni kanssa. Miten voisin kerätä itsevarmuuttani seksuaalisuuteeni?
  Oot ihana Kaisa, jatka samaan malliin! <3

  1. Voi kiitos ihana! <3 Upeaa kuulla ja kiitos myös postausideasta, todella hyvä aihe!! Katsotaan, mitä syntyy 🙂

 2. mummoutunut
  10.7.2018, 06:52

  Muistan Snapchatin alkuaikoina kuinka vannoit jonkun viininhöyryisen illan jälkeen, miten sinusta tulee absolutisti 😀 Noh, kukapa tätä ei darrapäissään olisi joskus itselleen vannonut 😉 Mulla alkoi kesäloma myös melkolailla juhlimisella kunnes tunnustelin, että kropassa ei ole kaikki ennallaan. Teinkin positiivisen raskaustestin ja tällä kertaa absolutismipäätös oli helpoin päätös ikinä 😀 Nyt on mukava elellä muiden huuruista kesäelämää somen kautta ja loikoilla itse peiton alla krapulamaisissa oloissa ihan muista syistä 😀 Onneksi olen saanut elää monta villiä ja huuruista kesää (syksyä, kevättä ja talvea) tähän mennessä ja nykyinen elämänmuutos on enemmän kuin tervetullutta. Ota Kaisa kaikki irti myös yliopistovuosista: ne muistot ovat ainutlaatuisia!

  1.  Siis hei onneksi olkoon!!! <3 Mahtavaa! Ja viininhöyryiseen lupaukseen: absolutisti olinkin kokonaisen puoli vuotta sen jälkeen! 😉

   1. mummoutunut
    10.7.2018, 13:09

    Kiitos paljon 🙂
    Ja hei, puol vuotta on kyl aika hyvin lunastettu lupaus ilman kahta maagista viivaa tikussa 😀 Rispekt!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *