Hetkiä viikolta 23

Retriitin jälkeinen viikko on kyllä mennyt aikalailla takaisin arkeen orientoitumiseen. Viikonlopun antama energia kantoi niin pitkälle viikkoon, että viikonloppu tuli ihan yllättäen. Tässä muutamia hetkiä viikolta!

the goodmrong.jpg

Minua on pitkään ärsyttänyt kämppäni seinään vaakatasoon kiinnitetty peili, ja vihdoin päätin riuhtasta sen irti. En keksinyt sille säilytyspaikkaa, joten vein sen parvekkeelle. Samassa huomasin, että ihan hyvä peiliselfiepaikka. Peili asukoon hetken partsilla.

Viikon treeni Kiiran kanssa. Tuona kertana treenattiin jalkoja ja keskikroppaa. Vieläkin tuntuu!

Thegoodmorninggg.jpeg

Kävelin eräänä aamuna Mustikkamaan kärkeen meditoimaan. Aamukahvi kulki repussa termarissa mukana. Kun meditaation pääteeksi avasin silmät, näin harmaata. Ja purjeveneen. Ei näytä yhtään muuten aamulta tuossa kuvassa!

Juoksulenkin yhteydessä päätin tehdä pidemmän session päälläseisontaa Mustikkamaan laiturilla. Merituuli heilutti laituria ja kehoani ja tarjosi lisähaastetta. 

ffff.jpgLauantaina etsiessäni aamuofficea Kalasatamasta päätin poiketa katsomaan, olisiko Isoisänsillan nokkaan pian aukeava kahvilabaari Brygga jo avattu. Sisällä oli porukkaa joten astelin sitten sinne kyselemään, että milloin aukeaa. Kolme miestä julistivat iloisesti: ”Tänään! Mitä saisi olla?” Paikka oli ihan vaiheessa. Se oli täynnä remppavehkeitä ja paketeissa olevia kalusteita. Naureskeltiin siinä sitten ja sanoin että tulin varaamaan jo vakipaikkaa, sillä asun ihan vieressä, ja ajattelin että tästä tulee uusi lempipaikkani. He tarjosivat ystävällisesti ”aamukahvin” vitsien kera, ja pääsin istumaan ulos vielä pahveissa olevaan terdetuoliin. Ihan kelpo työpiste!

Parasta on, kun tulee yöllä ulkonta kotiin ja kotona odottaa jokin pehmeä, lämmin ja naukuva, jolle pitää antaa ruokaa. On ihana istua sohvalla kaksistaan hiljaisuudessa, kun koko maailma nukkuu. <3 Paras kaveri.

Thegoodmorning.jpg

Mansikat eivät vielä ole suomalaisia, mutta yllättävän hyviä löytyy Puolastakin. Puolalaisista mansikoista tulee aina mieleen eräs ihana pressireissu kolmen vuoden takaa Puolan marjatiloille. Olin ainoa bloggaaja, mutta reissun toimittajat oli tosi kivoja, ja sain yhdestä heistä varaäidin.

Sarjassamme bloggaajien kissanristiäiset. Tämä ristiäinen oli erittäin mieluisa – kansainvälinen shampanjajuhla eli vuosittainen Moet & Chandon -sippailu Teatterissa. Avecina Elina, jonka podcastissa oltiin aikoinaan Kaisambun kanssa vierailemassa. Retriitillä tutustuttiin vähän lisää ja eilen jatkettiin. Ihana mimmi. Tällä hetkellä hän juo kahvia ja lukee hesaria sohvallani, kun kirjoitan tätä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *