Nyt puhutaan peppuseksistä

Ja niin pyörähti viikko ja on taas aika uuden Himocast-jakson! Podcastin kakkosjaksossa mennään kakkoseen, koska miksipäs ei mentäisi.

Poidcast11553.jpg

Miksi anaaliseksiin liittyy perinteisen seksihäpeän lisäksi vielä ektrahäpeää – eritoten kun on kyse miehen pepusta? Mistä saa tietoa liittyen anaalileikkeihin? Miten ja miksi sitä harrastetaan? Entä se fakta, että peräaukosta tulee ulostetta – pitääkö se ottaa esille seksin yhteydessä ja jos ei, niin entä sitten, kun se on pakko ottaa esille? Mikä anaaliseksissä on parasta? Entä pahinta? 

Muun muassa näihin aiheisiin paneuduttiin Jennin kanssa Himocastin uusimmassa jaksossa, jonka pääset kuuntelemaan täältä, Spotifysta tai allaolevasta play-nappulasta:

Tämä jakso oli kyllä tähän mennessä äänittämistämme hervottomin. Jos esimarkkinoidessamme Himocastia menimme lupaamaan, että tässä podcastissa ei sitten kikatella, niin tämän jakson kohdalla se ei kyllä pidä paikkansa, sori.

Mukavaa joulun ja välipäivien jatkoa! Himocastin kolmosjakson pariin päästäänkin sitten ensi vuonna, hohohoo!

Kommentit (7)
  1. Niin kuin Jenni puhui että aamulla herättyä sopiva aika harjoittaa anaaliseksiä, samaa mieltä olen asiasta että sellainen tunnin monipuolinen ja nautinnollinen sessio antaa hyvä alun päivälle, aamulla kun muutenkin testot korkealla niin jaksaa painaa pitkään sängyssä tai muualla.

  2. Se on ihan tavallista että useammat tykkää harrastaa anaali seksiä, pitää vain huomioida että ei satuta ja tuota kipua jos peppu ei anna tulla sisälle normaalisti, hyvin suoritettu anaali pano antaa varmasti kovat orgasmit naisille kun monissa asennoissa sitä harjoitetaan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *