Hyviä biisejä genreittäin

Snapchatin biisivalintani herättävät aina paljon kysymyksiä ja moni onkin toivonut, että voisin listata joitain suosikkibiisejäni blogiin esimerkiksi genreittäin. No, aloin tuossa listaamaan biisejä, kunnes tajusin, että olen tekemässä vuosisadan kuivinta postausta. Harvoin se musiikki miltään nimittäin tekstin muodossa kuulostaa! Sitä paitsi kuka oikeasti 2017 vuonna jaksaa copy pastettaa biisien nimiä jostain blogista ja penkoa ne itse Spotifysta kuunneltavaksi? JOTEN. Loin ihan teitä varten neljä julkista soittolistaa. Kyllä! Neljä eri tunnetilaa/genreä/hetkeä/fiilistä meitsin elämästä. Lisäilen näihin soittolistoihin biisejä sitä mukaan kun hyviä löytyy/muistan näiden olemassaolon, haha. Näin aluksi niihin on lähinnä nyt vain räiskitty jotain, mitä soittolistoillani on pyörinyt. Laittakaahan seurailuun!

Kaisaminni Bauss -> KLIK! Boss-mindstate. Confidence boost. I am the shit -fiilikseen tai sen kultivointiin.

Kaisaminni Melancholy -> KLIK!

Moody/Melancholy/Blue. Ovulaation jälkeiseen pohdiskelufiilikseen. Introvertteilyyn. Auringonlaskun tsiigailuun parvekkeella. Jos polttaisin röökiä, sanoisin että röökin polttoon, mutta en polta, joten sanon että sellaisiin hetkiin, joihin rööki saattaisi sopia. Heh, tiedättekö, röökifiilis, ai ette, höh!

Kaisaminni Krebaus -> KLIK!

Kreisibailaukseen tietty! Alkoholilla tai ilman. Riehu, tanssi, moshaa, hypi pöydillä, tee virheitä, elä kerran, huominen on huomenna ja sitä rataa. https://open.spotify.com/user/1111039052/playlist/0gNwm40UdIbUQMnB6Shr54

Kaisaminni SEX -> KLIK!

Seksifiiliksen kultivointiin, seksuaaliseen kehonkäyttöön tai ihan ”vaan” seksiin. https://open.spotify.com/user/1111039052/playlist/4O7We1McZ5vjWoecIDjo6p Kaisaminni ei vastaa soittolistojen sisällöstä millään lailla. Kuuntelu ja sen seuraukset omalla vastuulla. PS. Otetaan vastaan DJ-keikkapyyntöjä! Tuntipalkka 1000€ + juomat (mielellään suodatettu vesi sitruunamehulla). PPS. Ai onko elämäni muuta kuin baussina olemista, krebailua, melankolistelua ja seksiä? Öö, ei.

Kommentit (7)
 1. Moikka! Toivoisin jotain postausta liittyen noihin superfoodeihin/ravintolisiin/mitälie, joita suosittelet. Tyyliin niiden ABC. Mm. mistä kannattais alottaa, jos haluaa tutustua tollaiseen puhtaampaan ja luonnollisempaan ruokavalioon tilaamalla pari tuotetta? Ja miten niitä käyttää? Ja miten ne vaikuttaa elimistöön/oloon? Ps. Oot super!

  1. Moikkaa! 🙂 Hei kiitti toiveista, tätä on toivottu muidenkin toimesta, joten teen tästä piakkoin postauksen! 🙂

 2. Moi!
  Mulla tuli mieleen kysymys (tai muutama oikeastaan hehe) sulle tässä pari päivää sitten lukiessa sun jotain blogitekstiä.
  Koetko joskus hetkiä, jolloin läsnäolo tuntuu vaikealta? Vai koetko olevasi tietoinen koko ajan? Joudutko palauttamaan itseäsi jatkuvasti läsnäolon tilaan tai löydätkö itseäsi koskaan pohtimassa ja vatvomassa menneitä, syyllistämässä itseäsi tai muuten vain reagoimassa voimakkaasti elämän varrella tapahtuviin tilanteisiin/ihmisiin? Näin vain muutama esimerkki tiedostamattomasta toiminnasta mainitakseni. Onko sinulla jotain ajatuksia siihen, kuinka palauttaa itsensä pois tällaisista esimerkiksi edellä mainituista ahdistavista ajatuksista rauhalliseen läsnäoloon?
  Olisi kiva jos kirjoittaisit tästä aiheesta!

  1. Kiitti huikasta postausideasta! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *