IHAN HUMARASSA

Yhteistyössä WellAware.

Kesä on täällä. Puistohengaukset on täällä. Vedetään humalat. Tai siis Humarat. Tai vaikka molemmat.Siinä missä meitsi valmistaa himassa chiasiemenistä ja vedestä sammakonkutua heitettäväksi smoothieen, joku on keksinyt tehdä siitä tuotteen. Ja veden sijaan käyttää mehua. Ja purkittaa sen lasipulloon. Ja luottaa siihen että sammakonkutu-suutuntuma myy. Että se ei ole edes vähän ällöä, vaan täysin siisti juttu. Että se on ainoastaan helppo tapa syödä tai siis juoda päivän chiat. Ja sitähän se on.Okei. Kaisaminni testasi Humaraa piknik-eväänä kavereiden kera. Makuina mansikka-granaattiomena ja omena. Vaikea sanoa, kumpi iski minuun paremmin. Keskityin vain huljuttelemaan kielelläni turvonneita siemeniä. Ja suuni nautti juoman kipakasta makeudesta. Täytyy sanoa, että on kyllä erikoinen ja olemassaolonsa perusteleva tuote.

Meillä oli myös mukana skumppaa, mutta kävi ilmi, että eritoten minun olisi kannattanut humalan sijaan pitäytyä pelkässä Humarassa, sillä kyseisenä iltana hämärän laskeutuessa päätin näyttää vähän temppuja, kuten aina kun en ole Humarassa, vaan sinä toisessa. Muistoksi tästä tempusta sain aamuisen pakastepuolukkapussin köytettynä kylpytakin vyöllä takareiteen kiinni, urheilu- ja venyttely(!!!)kiellon hamaan tulevaisuuteen asti sekä kivuliaat askeleet seuraaviksi viikoiksi. Elikkäs revähdys. Että näin. Enkä edes juonut kuin muutaman hörpyn verran, mutta siinä taisi olla sitten muutama hörppy liikaa Kaisalle.

Turmion hörppy

Tästä viisastuneena tulen täten napsauttamaan sammakonkutupullon auki aina kun muut suunnittelevat kesäistä irtipäästöä kontrollista hermomyrkyn avulla. Onneksi sitä on ihan tarpeeksi estoton muutenkin.Heräsikö kutuhimo? Chia Humaroita voi ostaa esim. Ruohonjuuresta tai tilata suoraan WellAwaren nettikaupasta. Mikäli kuulut niihin, jotka aikoinaan saivat erään nimeltämainitsemattoman jättikokoisen maitotaloustuotefirman lanseeraamaan sileät jogurtit, eli jogurtit ilman nuhjuisia mansikkasattumia, et luultavasti tule pitämään Humaran epäsileästä. Toki voidaan myös pohtia sitä, kuka ylipäätään halusi sileät jogurtit, ja pysyä maidottomassa, tasaisen varmasti chiasattumia vilisevässä Humarassa.

Kuvissa esiintyvä aurinkoinen mies on muuten Helsingin paras hieroja, parantaja, äänihoitaja ja kehonhuoltaja. Ja ihan huikea rakkaustyyppi, jolla on ylipursuavasti annettavaa maailmalle. Suosittelen lämpimästi Janin palveluita: valonkadet.com !

Kuvat: Samuel Glassar

Kommentit (3)
  1. Oi, näin Janin viime kesänä Kosmoksessa. Aivan huikee rakkauspakkaustyyppi joka jäi visusti mieleen ja jonka hymy teki isoja asioita mun sisällä<3

    1. Aahh, voin kuvitella. 🙂 Sydän!

  2. Hahhaa. Ihania kuvia <3 Mulle tuli tosta sileestä jogurtista mieleen, kun mun pikkuveli ei pienempänä suostunut syömään niitä "epäsileitä" jogurtteja, kun niissä oli niin paljon TÖYSSYjä xDDD Banaanijogurtti oli ainut, joka kelpas 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *