Inspiraatiovideo juhannukseen

Ihanaa, herkkää, taianomaista juhannusta! Sateinen sää saa aistit herkistymään ja juhannuksen näyttäytymään hieman herkemmässä ja melankolisessa valossa.

Törmäsin tänään Facebookia selatessani videoon, joka virittää aika taianomaisiin juhannusfiiliksiin. Haluan jakaa sen, jos se vaikka saisi huomionne pois tuosta sateisesta ja kylmästä säästä. Toivon mukaan video auttaa myös muistamaan, että elämme luonnon kanssa yhtä, eikä sen suurempaa voimaa varmaan olekaan kuin kenestäkään riippumaton säiden vaihtelu. Olemme sen armoilla arvonimikkeestä ja ammatista riippumatta. Jokaisella hallitsevalla säällä on tarkoitus ja tehtävä, sillä luonto tietää kyllä mitä tekee. Se jos joku tietää.

Minulle juhannus merkitsee nimenomaan luonnossa oloa, luonnollisuutta, keveyttä, kukkia, saunaa, oksan rapinaa jalkojen alla ja tyyntä vedenpintaa pulahtaessaan puolen yön aikaan uimaan.

Viime juhannuksen vietin ensimmäistä kertaa kaupungissa, ja vaikka kokemus olikin hauskaa vaihtelua, en välttämättä jäisi enää kaupunkiin, ellei olisi ihan pakko. Mikäli niin kävisi, se olisi sitten avattava skumppa parvekkeella ja kuunneltava polkkaa. Tanssittiin muuten tänä aamuna mummon kanssa polkkaa. Radiosta soiva kappale ”hilpeä hanuri” pisti tanssijalan vipattamaan siihen malliin, ettei oikein muuta voinut kuin ponkaista ylös pöydästä ja pistää jalalla koreaksi.

Nyt olen matkalla Helsingistä Saimaan äärelle. Kiitos luontoäiti tästä päivästä.

Oikein rentouttavaa juhannusta kaikille!

Kommentit (3)
  1. pakko sanoa, että inspiroit minua tosi paljon! sun elämäntyyli on jotenkin niin rento, luonnollinen ja terveellinen samaan aikaan, että se inspaa itseäkin pyrkimään lempeämpään kohteluun omaa kehoa kohtaan sekä terveelliseen (mutta ei liian kurinalaiseen) ruokavalioon. jos jonkun postauksen voisin pyytää, niin olisi kiva kuulla, mitkä on sun keittiön must-tuotteet, eli esim. mitä kuivakaapista ja jääkaapista löytyy 95 % ajasta! se auttaisi omankin keittiön tuotteiden valikoimisessa, eli että löytyisi ns. terveellisempiä herkkuja/ruokavaihtoehtoja ja vähemmän teollista ruokaa (mulle on aina niin vaikeaa tietää, mistä kannattaa aloittaa kaappien putsaus/uusien asioiden ostaminen). kiitos piristävästä postauksesta ja ihanaa juhannuksen ja kesän jatkoa sinulle <3

  2. Voi, sinä osaat kyllä inspiroida ihmisiä, kiitos. Yhtäkkiä kaupunkijuhannus sateen ja kylmän keskellä ei tunnukaan niin huonolta ajatukselta 🙂
    Tykkäilen muutenkin hirmusesti sun tavasta kirjoittaa asiat. Vaikutat blogisi perusteella ihanan aidolta ihmiseltä. Superia juhannusta sulle!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *