Jääkaapin sisältö

IMG_0676

Siinä se nyt on. Jääkaappi (mun osuus sieltä) tyhjennettynä pöydälle. Olette muutamaan otteeseen toivonut kaisaminnin ruokaostokset -postausta, mutta keksin vielä vähän paremman idean. My fridge atm -postaus!

Vasemmalla ruokavalioni perusta: ihanat tuoreet asiat. Ihan herahtaa vesi kielelle kun katselee tuota tulipunaisen kiiltävää paprikaa. Keskellä/oikealla yläkulmassa prodet. Tänä aamuna repäisin ja ostin ihan savulohta! Sitä ei nimittäin taloudellisista syistä joka päivä tapahdu. Aion varmaankin pakastaa tuosta osan, on se sen verran iso mötikkä tällaiselle pienelle tytölle. Oikeassa alakulmassa rasvat eli toisin sanoen herkut; paahdettuja maapähkinöitä, maapähkinävoita, kookosöljyä ja raakasuklaata. Syön nykyään aika runsaasti rasvoja, sillä huomaan sillä olevan positiivisia vaikutuksia aineenvaihduntaan ja jaksamiseeni. Avocadoa, pähkinöitä ja öljyjä syön runsaasti päivittäin, mutta silloin tällöin jääkaapissa on myös naposteltavana raakasuklaata, kuten nyt. Itsetehty suklaa onkin hyvä välipalana tai jälkiruokana, tai oikeastaan ihan milloin vaan. Sitä on myös kiva tarjota vieraille kahvin kanssa!

”If you keep good food in your fridge, you will eat good food” -Errick McAdams

Kommentit (18)
  1. Millä tavalla aineenvaihdunnan vilkastumisen huomaa? Tuleeko enemmän nälkä vai….? Anteeks tyhmä kysymys, mulla vaan aina ollut toi aineenvaihdunta vaan vähän sellainen kysymysmerkki 😀

    1. No siis… jostain syystä ite tunnen tosi selkeästi mitä mun aineenvaihdunnalle kuuluu. Rasvojen huomaan esim antavan tosi paljon energiaa ja poweria ja oon jotenkin vilkkaampi, kun taas sillon kun syön vähän kaloreita niin huomaan aineenvaihdunnan hidastuvan ja oon ku hidastettu filmi…

      Tottakai kaikki vatsan toiminta ym myös kielii metabolian kuulumisista. Ja mulla ainaki pitää nälkää rasva 🙂

      1. Aa okei 🙂
        Mulla on sama noiden rasvojen kanssa että pitää nälkää ja on paljon energisempi. Siks syön itsekkin aika reippaasti niitä

  2. Hei kerrotko tuosta lohen pakastamisesta! Miten se kannattaa pakastaa, miten säilyy ja miten sulatus ja jos tulee jotain muuta mieleen? Lohta ei tosiaan raaski oikein ostaa taloudellisista syistä, mutta pakastamalla tosiaan sitä ehkä joskus raaskisi..

    1. Ööh, no siis kunhan aattelin heittää pakastusrasioissa pakkaseen 😀 Mikron kautta sit lautaselle.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *