JOULUKALENTERI: LUUKKU 1

Luukku1

Ihanaa tontun ja piparien ja torttujen tuoksuista joulukuun ekaa kaikille! Olet juuri avaamassa joulukalenterin ekaa luukkua. Olen kyllä ehkä enemmän innoissani kuin saisi, mutten voi sille mitään! Tästä se lähtee, kaksikymmentäneljä ylläriä, jotka voivat olla ihan mitä tahansa! Pitemmittä puheitta mennään ekaan:

Joulukuun ensimmäisenä päivänä haluan materian sijaan jakaa teille jotain henkevämpää, nimittäin ajatuksen:

untitled

Itselleni kuukauden vaihtuminen marraskuusta joulukuuhun tarkoittaa automaattisesti sitä että joulu on tulossa, mutta harvoin muistan ennen uudenvuoden tinaleikkejä, skumppaa ja jäätyneitä varpaita, että joulukuu merkitsee myös vuoden loppumista. Sen vuoden, joka alkoi silloin, kun viimeeksi jäädyttiin taksijonoon pystyyn ja pussailtin kavereita (sekä ei-niin-kavereita) kellon lyödessä 12.

Mieti kuluneen vuoden tarinaa. Mistä elämäntilanteesta se alkoi ja missä olet nyt? Itselläni siinä välissä on ainakin tapahtunut vaikka sun mitä. Miten tarinasi saisi hyvän lopetuksen? Mikä teko tai ajatus tarvitaan, jotta kehä sulkeutuu kauniisti ja vuoden 2014 kirjan voi painaa hyvillä mielin kiinni ja asettaa muistojen kirjahyllyyn?

Oli se sitten anteeksipyyntö, tunteiden vuolas tunnustaminen, itsensä ylittäminen tai pelkkä rentoutuminen, tee se. Kuukaudessa ehtii vielä tapahtua paljon, jos niin päätät. Tästä kuusta tulee hyvä kuu, jos niin päätät. Tammikuu on varmasti mukava aloittaa, kun kulunut vuosi on pistetty nättiin pakettiin.

Itse aion ainakin tehdä paperille listaa asioista, tilanteista tai ihmisistä, jotka tekivät minut onnelliseksi vuoden aikana, ja vaalia niitä enemmän.

Uusi luukku aukeaa taas huomenaamulla klo 06:00!

Kommentit (20)
  1. ihana postaus!

  2. yrjö heikkinen
    2.12.2014, 09:55

    Elämä antaa ja ottaa…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *