JOULUKALENTERI: LUUKKU 16

luukku16

Nyt on historiallinen postaus käsillä, nimittäin ensimmäistä kertaa ikinä päästän jonkun toisen ääneen täällä blogissa! Kuulitte oikein, olen lykännyt vastuun luukun laadukkaasta sisällöstä vieraskynäilijälle. Osakseen siksi että voin vetää lonkkaa, mutta myös siksi että bloggaava ja vloggaava Hermanni Mindrape on aika viihdyttävä.

Tutustuimme Hermannin kanssa somessa, kun minun oli aivan pakko avautua hänelle hänen videoidensa piristävästä aitoudesta. Hermanni sitten puolestaan kertoi, että oli lukenut meitsin blogia jo ihan sen alkuajoista lähtien. Match made in some!

Olemme nähneet kaksi kertaa. Kerran blogigaalassa ja kerran selvin päin. Tajusinpa juuri, että molemmista kerroista on videomateriaalia!

Pidemmittä puheitta ole hyvä, Hermanni. Jaa ajatuksesi arjen ratkaisuihin. Kaikki rakastavat Niksi-Pirkkaa!

* * *

Teen kookos-kanakastiketta noin 27 kertaa viikossa. Haluaisin valmistaa välillä jotain muuta, mutta uusien arkiruokien keksiminen on aika mahdoton juttu.

Vaikka kanakastike on joku maailman helpoin ruoka, sen tekemisestä saa helposti vaikeeta. Postaukseni koostuu kuudesta ruoanlaittotilanteesta, joihin jokaiseen on kolme päätöstä.

Kanapaketti on hankala.

1) Avaan paketin.
2) Avaan paketin, mutta muovikalvo irtoaa vain puoliksi.
3) Riuhtaisen paketin Avaa tästä -systeemin irti. Etsin veistä, mutta kaikki ovat pesussa. Tiskaan veitsen. (Tai turvaudun juustohöylään.) Avaan paketin.

Hella on hidas.

1) Pistän hellan neloselle. Odotan. Paistan kanan.
2) Pistän hellan neloselle. En odota, vaan laitan kanan kylmälle pannulle. Odotan. Paistan kanan.
3) Pistän hellan neloselle. En odota, vaan pistän hellan kuutoselle. Menen muualle, kunnes tunnen lämmön, joka hohkaa keittiöstä. Riennän hellani luokse. Viskaan kanan pannulle. Kana palaa välittömästi. Laitan pannun sivuun. Odotan, että pannu jäähtyy. Paistan kanan.

Lasta on petollinen.

1) Asetan lastan pannua vasten. Käyn muualla. Jatkan ruoanlaittoa.
2) Laitan lastan pannua vasten. Käyn muualla. Lasta tippuu lattialle. Huuhtelen lastan. Jatkan ruoanlaittoa.
3) Pistän lastan pannua vasten. Lasta tippuu välittömästi käteni kautta matolleni. Pidän kättä kylmän veden alla, pesen maton ja jatkan ruoanlaittoa.

Kookosmaitopurkki on katala.

1) Ravistan kookosmaitopurkkia kunnolla. Kaadan sisällön pannulle.
2) Avaan kookosmaitopurkin. Otan lusikan. Tyhjennän sisällön pannulle.
3) Avaan kookosmaitopurkin. Ronkin sisältöä lastalla, joka ei mahdu purkkiin. Ravistan purkkia, kunnes pläjäytän kaiken hellalle. Unohdan kookosmaidon.

Kastike on vetinen.

1) Teen kastikkeen ohjeen mukaan. Kastike onnistuu.
2) Teen kastikkeen fiiliksen mukaan. Kastikkeesta tulee vetistä, mutta se on ihan syötävää.
3) Teen kastikkeen fiiliksen mukaan. Kastikkeesta tulee vetistä. Lisään vehnäjauhoja. Kastikkeesta tulee paakkuista. Lisään vehnäjauhoja vielä vähän. Kastike maistuu vehnäjauholta.

Riisi on reppana.

1) Valmistan kastikkeen. Samalla keitän riisin.
2) Valmistan kastikkeen. Riisi jää keittämättä. Keitän riisin.
3) Valmistan kastikkeen. Riisi jää keittämättä. Riisi on näköjään myös loppu. Löydän kaapin perältä vanhan makaronipussin jämät. Keitän makaronit.

Kuulostaako tutulta?

* * *

Tässä Hermannin uusin video, jossa saattaa esiintyä joku tuttu tyyppikin:

Kommentit (32)
  1. Hahhaha ihania ootte!!! Nauroin ihan vedet silmissä :’D sul oli söpöjä juttuja, jotenkin esim toi ”tyrmäystippoja” nauratti ku sanoit sen nii pokkana siinä 😀 😀

  2. Ihan priceless video 😀 mitkä naurut sainkaan, varsinkin the shining kohdasta :’D ahahaha!! pakko testaa tota kakkua 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *