JOULUKALENTERI: LUUKKU 19

luukku19

Vuoden lähestyessä loppuaan on hyvä miettiä jo vähän alkavan vuoden projekteja. Tässä tulisi yksi aika varteenotettava vaihtoehto polkaisemaan vuosi vauhdikkaasti liikkeelle!

Hyvinvoinnin ja treenauksen ammattilaiset, Liftedin jäbät, nimittäin tarjoavat yhdelle blogini lukijalle paikan tammikuussa alkavassa nettivalmennuksessaan ”Energiat kattoon, kroppa kuntoon!”. Muistatte varmaan, kun keväällä osallistuin heidän ”Life To The Fullest” -valmennukseen, joka oli erittäin positiivinen kokemus ja kirjoittelinkin siitä aika runsain mitoin. Valmennuksesta sai paljon uutta tietoa hyvinvointiin liittyvistä asioista, joista luuli jo tietävänsä tarpeeksi.

Tässä valmennuksessa materiaalit, videot, ohjeet ja tsempit saadaan siis netin kautta. Valmennus sisältää myös tapaamisia, joten Helsingin lähettyvillä asumisesta on hyötyä.

Kuvankaappaus 2014-12-18 kello 9.53.52

Kurssia kuvataan seuraavanlaisesti:

”Viisi viikkoa kestävä tehokkaisiin tapamuutoksiin pohjautuva käytännönläheinen verkkovalmennus, jonka avulla saavutat viimeinkin pysyviä tuloksia! Valmennuksesta saat kipinän hyvinvointiin – pystyt tekemään positiivisia muutoksia ruokavaliossasi, säilyttämään motivaation liikkumiseen ja hallitsemaan stressitasojasi tehokkaasti.”

Lisätietoja valmennuksesta löytyy Liftedin nettisivuilta. Hintaa valmennuksella on 64€ ja jouluun asti se on tarjouksessa 54€. Arvonnan voittajalle tämä paketti siis maksutta. Liftedin positiivisen energian kokeneena voin suositella lämpimästi. Valmennettavat ovat takuuvarmasti hyvissä käsissä! 😉

Aikaa osallistua on viikko, eli arvon voittajan 26.12 ja olen yhteydessä häneen sähköpostitse. Ei muuta kuin kommenttia kehiin!

Kommentit (282)
  1. oiii!! Mukana ellei arvonta päättynyt jo 🙂

  2. Mukana!!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *