JOULUKALENTERI: LUUKKU 3

luukku3

Veronpalautukset ovat täällä! Toivottavasti saitte pienen etukäteisjoululahjan verottajatädeiltä ja -sediltä. Mikäli puolestaan tänä vuonna kohdalle osui mätkyt, otan osaa ja toivon, että kolmannen joulukalenteriluukun lämmin sisältö tuo vähän lohtua. Eilen luukusta aukesi luomutuoksu ja luomulinjalla jatketaan tänäänkin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuusen alta löytyy tämän hetkinen lempiteeni. Pukkan korkealaatuiset luomuteet ovat löytäneet paikkansa omassa arjessani. Olen kahvinaisia, mutta päivittäin tulee kaksi hetkeä, jolloin dippaan teepussia veteen. Ensimmäinen on aamiaisen ja lounaan välissä, kun aamukahvi on juotu hetki sitten, mutta vatsassa on yhä orpo olo yön paastoamisen jälkeen. Silloin lämmittävä ”Love” -yrttitee on paikallaan. Toinen hetki on illalla, kun tekee mieli kahvia, mutta pelkää yöuniensa puolesta. Iltaisin saatan juoda esimerkiksi Pukkan ”Rooibos & Honeybush” -yrttiteetä. Mikäli joku tykkää juoda teetä ennen treeniä, vihreää teetä sisältävä ”Cool Mint Green” antaa juuri sopivan kofeiinipotkun ja tehostaa rasvanpolttoa.

Tämä kolmen teen paketti lähtisi jollekin teistä. Osallistukaa arvontaan kommenttiboksissa. Aikaa on 5.12 asti, ja olen illankahussa yhteydessä voittajaan sähköpostitse. Onnea kaikille!

Kommentit (778)
  1. Kuulostaa makoisalta! Olen teen suurkuluttaja, mutta noita en ole vielä maistanut!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *