JOULUKALENTERI: LUUKKU 8

luukku8

Uusi viikko pyörähti käyntiin! Tiedättekö mitä? Olen tykännyt tästä joulukalenterisysteemistä todella paljon. Se tunne on mieletön, kun herää ja päivän postaus on ajastettu jo tunti sitten ulos ja pääsen heti lukemaan teidän iloisia kommenttejanne. Niistä saa mielettömän paljon voimaa! Ehkä se kommentointi onkin se, mikä on pitänyt minua niin iloisena, eikä niinkään tämä kalenteri. Olivatpa kommentit laitettu sitten krääsän perässä tai ei, kiva kuulla reilusti enemmän pihinää teistä! 😉

Toivottavasti tekin olette tykänneet kalenterista. Mieleeni tuli jopa sellainen hassu idea, että jatkaisin tätä ”joka aamu kello kuusi” -postaustahtia joulun jälkeenkin. Onhan kyseessä kuitenkin brändillisesti aamublogi. Pistetään vakavaan harkintaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta mitä olisikaan The Good Morning Joulukalenteri ilman jotain kahviin liittyvää? No ei mitään!

Olen pantannut tätä luukkua jotta saisin sijoitettua sen maanantaiaamuun. Kahvikupposen pelkkä katseleminenkin kun tuppaa piristävän olotilaa. Meikäläiselle viikon ensimmäinen päivä on yksi lempparipäivistä, mutta maanantaita on silti kivaa käyttää tekosyynä ylimääräisille kahvikupillisille pitkin päivää…

Kahvista tuli mieleen, tiedättekö mikä on ehkä paras tapa tehdä helposti vaikutus ensitreffeillä? Ensimmäinen askel on ainakin olla pyytämättä tyyppiä ”jonnekin kahville”, koska se on huono idea, ellette aio tehdä työsopimusta tai pitää palaveria. Samantyylinen easy first date voidaan nimittäin upgreidata helposti. Pyydä tyyppi kävelylle ja saavu paikalle kahvien kera. Odottamaton lämmin kuppi kylmällä säällä vie keneltä tahansa jalat alta. Kävely + kahvi on myös varma kombo sille, että juttu luistaa luontevasti. Tiedustele tietenkin vaivihkaa etukäteen, kuinka hän juo kahvinsa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muistatteko kun kirjoittelin Warrior Coffeen kahvipavuista? Nyt Warrior Coffee on antanut minulle oikeudet arpoa paketillisen papuja teillekin. Jotta pystyt hyödyntämään pavut kahviksi asti, sinulla pitäisi siis olla käytössä jonkinnäköinen kahvimylly. Tiedän että joukossanne on laatukahvin ystäviä, joten tämähän on teille vain ja ainoastaan hyvä uutinen. Vähemmän arvontaan osallistujia = paremmat tsäänssit voittaa!

… tai jos olet miettinyt että haluaisit alkaa panostamaan kahviisi, tässäpä oiva tilaisuus! Heitä kommenttia kehiin, tiedä vaikka arpaonni suosisi sinua avaten oven kokonaan uuteen maailmaan!

Guatemalalaisten kahvipapujen (kuvassa) arvontaan voi siis osallistua kommentoimalla. Arvon voittajan 10.12. illalla.

Parasta viikkoa! Jos maanantai ärsyttää, käy lukaisemassa vaikka tämä tai tämä postaus. Onhan näistä maanantaista kirjoiteltu jo!

Kommentit (357)
  1. Oi kahvia! Tiedän erään joka todella arvostaisi tätä lahjaa 🙂

  2. oii kahvia!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *