JOULUKALENTERI: LUUKKU 9

luukku9

Saanko kysyä miksi jenkkikomedioissa miehet suihkauttavat aina jotakin suunraikastajaa ennen kuin lähestyvät naista? Miksi! Tekeekö joku muka oikeasti niin vai mistä se läppä on saanut alkunsa? Ainakaan meillä Suomessa ei moista harrasteta. Sen sijaan täällä suihkitaan suuhun D-vitamiinia ennen kuin aurinko menee pilveen puoleksi vuodeksi. Että se siitä deittailukulttuurista!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos kuulutte minun kanssa kerhoon, jonka jäseniä mietityttää vitamiini- ja ravintolisätablettien täyteaineet ja muu turha skeida, niin tässä teille ja meille ratkaisu. Nordic Health Sprays -vitamiinisuihkeet ovat xylitolilla makeutettuja ja täysin luonnollisia. Suihke kulkee messissä vaikka laukussa ja on aika helppo ottaa matkallekin mukaan, ellei välttämättä halua pakata vitamiineja ja kalaöljyjä dosettiin vanhusten tapaan.

Miksi suihke? Suun limakalvojen kautta vitamiini imeytyy paljon nopeammin ja lähes kokonaan elimistön hyödynnettäväksi, toisin kuin ”pitkän kaavan kautta” suolistosta. Suolistomme reagoi hyvin yksilöllisesti vitamiinitabuihin ja ylipäätään kaikkeen ravintoon, joten voi olla että joillain nielty vitamiinilisä ei imeydy lähes lainkaan. Joku fiksu taisikin sanoa että olet mitä imeytät, et siis välttämättä mitä syöt.

Tänään joulukalenteriarvonnassa siis B12- ja D3-vitamiinisuihkeet. Pimeää talvea varten onkin hyvä varautua ekstravitamiinein, vaikka terveellistä ruokaa söisikin. ”Sitä deetä kun kukaan ei oikein saa mistään tarpeeksi” ja niin edelleen… Teidän säännöllisistä ympäristömuistutuksistanne tiedän myös, että joukossa on paljon vegaaneja ja vegetaristeja. B12-vitamiini onkin erityisen hyvä napata erikseen, jos lihaa ei omassa ruokavaliossa esiinny.

Vitamiinisuihkeet ovat kaikessa kätevyydessään myös yllättävän tyyriitä. Näiden kahden yhteishinta on 57,85€, eli mistään hengityksen raikastajasta ei ole kyse. Jätä kommentti, jos nämä mahtuisivat vitamiinikaappiisi tai käsilaukkuusi (näyttävät kuvassa jättimäisiltä, mutta oikeasti kyseessä on noin sormen kokoinen purkki). Suihkeet ovat muuten tosi hyvän makuisia, joten voisin kuvitella esimerkiksi lasten diggailevan kovasti!

Arvon voittajan 11.12. illalla ja olen häneen yhteydessä sähköpostitse. Onnea arvontaan!

Kommentit (721)
  1. Näitä voisi kokeilla kyllä mielellään.

  2. Nää tulis niiiin tarpeeseen

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *