Juuri oikeaan aikaan

Eräs lukija kommentoi, että tuntuu kuin osaisin lukea ajatuksianne ja laittaa aina oikeanlaisen tekstin oikeaan aikaan. Ihaninta on se, ettei tämä ollut ensimmäinen kerta kun joku teistä noin sanoo. Mitään muuta en oikeastaan tarvitsekaan, kuin että edes yksi löytäisi aina jotain ajankohtaista teksteistäni ja luettuaan kokisi sen helpotuksen huokauksen, joka tulee kun bussi saapuu kylmällä tai kun tylsä velvollisuustapahtuma perutaan, tai kun näkee ravintolassa tarjoilijan kantavan annoksia omaa pöytää kohti. Sitä helpotuksen, ilon ja keveyden tunnetta tarvitaan enemmän.

Sitten kyseinen kommentoija mainitsi tämän biisin, josta tulee kuulemma mieleen minä. Ja minähän rakastuin heti! Ja kovaa.

Kuunnelkaa. Miettikää sitä kun tulee elämässä se kausi. Juuri se kausi kun tuntuu että on yksi heikko viljankorsi miljoonan muun seassa. Kun on pakko mennä yhteiskunnan rytmin mukaan vaikka sydän tarvitsee muuta. Hengittäkää ja kuunnelkaa.

Kommentit (6)
  1. Kaisa, oot ihan uskomaton sielu! Nuf said. Kiitos ja hurjasti rakkautta!

  2. Siis tää on niin totta! Sain aikamoiset kylmät väreet kun satuin pääsykoekirjajännityksessä velloessani lukemaan tuon sun ”keveys”-postauksen. Hassua, miten joku noinkin pieni asia voi saada ajatukset tavallaan ”ohjattua oikeille raiteille”. Kirjat sain tänään, ja muistelin heti ensimmäiseksi sun sanoja. Ehkei heti ensimmäisenä tulisi tällaisen kahden asian välinen yhteys mieleen (pääsykoekirjat ja keveys), mutta mun urakkaan tää toi ihanan uuden ajattelutavan. Mä oikeasti haluan tätä, eikä kyse ole siitä että pakottaisin itseäni. Kuten sanoit: ”väkisin ei tule mitään hyvää”.

    Joten kiitos Kaisa, oot ihana! Samoin blogi, jonka muutosta kohtaan olin alkuun tyhmän kyyninen. Ihanaa kevättä sulle 8)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *