Kahvikilpailun voittaja

Nyt täytyy sanoa että olen ihan ällikällä lyöty Nespresson kanssa yhteistyössä järjestetyn kahvikilpailun tason suhteen! Onneksi toruin vähän laiskasta smoothiekilpailuun osallistumista, sillä nyt te olitte selkeästi tsempanneet! 😀 Kilpailu on nyt siis päättynyt. Siihen osallistuttiin postaamalla oma huikea kahvijuomaluomus Instagramiin ja tägäämällä se #thegoodmorning sekä #kahvikilpailu. Aikamoisia kahvifiilistelijöitä(hifistelijöitä) olette! Reseptit olivat toinen toistaan herkullisempia ja kekseliäämpiä, vau! Minulla ei ollut aavistustakaan, että kahvi todella taipuu noin moneksi. Käykää hei ihmeessä tsekkaamassa kaikki reseptit tuon #kahvikilpailu-tägin alta. Todellinen harmi, että sain valita vain yhden voittajan…

Ja se voittajahan onnn: @feelingbym! Onneksi olkoon! Lähetäthän minulle sähköpostilla osoitteesi niin saadaan Nespresso-kahvikone toimitettua perille.

Voittajareseptissä oli kekseliäästi yhdistetty sitruunaa, MSM-jauhetta sekä kookosvesijauhetta vahvaan espressoon. Tällä saadaan aikaan nesteyttävä, energisoiva ja puhdistava kahvi. Täytyy itsekin kokeilla asap, nyt kun olen alkanut tuota MSM-jauhe & sitruuna -komboa muutenkin käyttämään mm. veteen sekoitettuna puhdistavana juomana. Alkuperäinen ja tarkka voittajaresepti löytyy täältä.

IMG_3961

PS. Eilen sain kokea sen aistikkaan hetken, kun uusi kahvipaketti aukesi… Ah, se tuoksu ui sieraimiini kun vain katson tuota kuvaa! Uiko teilläkin?

PPS. Kommentteihin vastaaminen on työn alla… 😉

Kommentit (2)
  1. Nespresso? Nestlé? …. So disappointed.

  2. Voihan ei, onko tuo kahvipakettikuva otettu täydellisyyttä hipovasta rekokahvipaketista? Se kahvi on täydellistä, mutta opiskelijabudjetille ah-niin-kallista!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *