Kaikkien pitäisi juuri nyt siivota

Koska olen ollut juhannuksesta asti innoissani vuoden vaihtumisesta, näin viimeisellä viikolla sitä keksii kaikenlaista puuhaa, jolla tehdä vaihtuvasta vuodesta vielä isompi juttu. Ironisesti kuitenkin itse uudenvuoden aaton pläänit ovat täysin auki ja levällään. Mitä ihmettä ihmiset tekevät uutena vuotena, elleivät lennä lappiin paljuilemaan tai etelän lämpöön pulikoimaan? Jäätyvät Helsingissä baariin jonottaen?

kaisaminni-12.jpg

Kaikkea muuta liittyen vuoden vaihtumiseen olen tosin saanut tehtyä ja suunniteltua. Poistin esimerkiksi äsken 728 lukematonta sähköpostia. Miksi edes olen säilyttänyt lukemattomina vanhoja meilejä? ”Jos sitten palaan niihin joskus…” Joo, vuoden 2014 uutiskirje Nestleltä onkin ihan hiton relevanttia ”palattavaa.”

Meiliboksin siivoamisen lisäksi aion siivota ihan tukossa olevan puhelimeni, läppärini, vaatehuoneeni, kylpyhuoneen, kosmetiikkalaatikkoni ja jääkaapin. Voi sitten aloittaa uuden vuoden niin sanotusti puhtaalta pöydältä ilman mitään, mikä muistuttaisi minua edellisen vuoden epäjärjestelmällisyydestäni. Katsokaas, new year, new me!

Naputtelin myös viime yönä kahden ja kolmen välillä (joululomaunirytmi, ah!) tulevan vuoden tavoitteitani puhelimeeni. Tekeekö kukaan muu öisin uusia suunnitelmia muistiinpanoihin? Se on minun perisyntini ja salainen nautintoni. Mikäli olen maannut sängyssä kaksikymmentä minuuttia unettomana, nappaan puhelimen käteen ja alan suunnittelemaan jotain. Oli se sitten seuraavan päivän tekemislista, uusi saliohjelma tai ”seuraavat itseni palkitsemishankinnat” -lista. Kaikkea löytyy.

Oletteko te yhtä täpinöissänne alkavasta vuodesta kuin minä?!

Kommentit (4)
 1. Sainpas tästä inspiksen siivota ja lopulta siivosin koko kämpän! Tervetuloa Lilyyn Kaisa! 🙂
  P.S. Upee banneri!

  1. Jee! Kiitos 🙂 Huippuuu!

 2. Arvaa mikä ois erittäin mielenkiintoinen aihe, josta ois kiva luke sulta 🙂 blogiasi alusta asti lukeneena ja sun instaa seuranneena, muistan, kuinka vuonna 2013 ku alotit tän kaiken, olit melkeimpä anorektisen laiha.. olit tosi laiheliini melkeen huolestuttavan ”heiveröisessä” kunnossa.. mitkä on sun fiilikset kun katson tänä päivänä itseäsi pelistä? Koetko että sinulla on ollut jonkin sortin syömishäiriö ennen? Mikä on saanut sinut rentoutumaan siitä erittäin paljon ruokaa tarkkailevasta Kaisasta? 🙂 oot upeen näkönen nykyään! Terve ja muodokas t. Kade

  1. Moi! Tätä on kysytty aiemminkin. Jännä miten se kiinnostaa ihmisiä, tai ehkä tarkemmin sanottuna saatetaan luulla, että siihen on jokin suuri ja ihmeellinen syy, miksi ihminen muuttuu elämän varrella niin fyysisesti kuin henkisestikin. 😀 No ainakin olen tässä välissä kasvanut tytöstä naiseksi. En tiedä onko se tarpeeksi painava syy, mutta tietenkin on muutakin. Meidän ulkoinen olemushan on seurausta siitä mitä me tehdään ja ajatellaan päivittäin. 🙂 Elämäni ja elämäntilanteeni on tänä päivänä eri kuin 18-vuotiaana. Teen eri asioita kuin tein silloin. En ole siis tietoisesti ”muuttanut kroppaani” vaan olen muuttunut elämän mukana. 🙂

   Ja tuohon ”anorektisen laiha” -kommenttiin. En ole koskaan sairastanut anoreksiaa ja on sinulta aika rohkea kommentoida ulkonäköäni sairaudella. 🙂 En ole myöskään kärsinyt mistään muusta sairaudesta liittyen syömiseen. Annetaan kaikkien kukkien kukkia, eikö niin?

   Ehkä tämä selvensi? Toivottavasti! Ihanaa alkavaa vuotta! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *