Kaisaminni!

Heippa! Huomaatteko mitään uutta blogissa? Sellainen pikku muutos, että The Good Morningia ei ole enää olemassa. Hehe. Sen kuusivuotinen taival päättyi nyt. Mutta kun jotain kuolee, uutta syntyy! Siispä tervetuloa Kaisaminniin! Se on blogin uusi nimi. Pieni mutta iso muutos. Mitä mieltä? Tykkään koherenttiudesta ja nyt kun toimin vain yhdellä (tai oikeastaan kahdella) nimellä, homma on selkeämpi.

glassarvisual-4.jpg

Kuva: Samuel Glassar

Uusi jakso podcastia on tullut ulos taas! Joku kysyi miten kauan Himocastia tehdään vielä. En osaa sanoa, sillä tarkoituksemme on tuottaa sitä hamaan tappiin asti eli kunnes toinen meistä kuolee tai menettää kiinnostuksensa seksuaalisuuteen. Vaikea sanoa kumpi tapahtuisi ensin. Mielestäni seksuaalisuudessa ja seksissä on niin paljon puhuttavaa ja tutkittavaa ja ihmeteltävää, ettei nyt ainakaan aiheet lopu kovin nopeasti. Seksuaalikasvattajan opinnotkaan ei varsinaisesti vaikeuta podin tekoa, vaan keksin jatkuvasti uusia aspekteja, joita haluaisin tuoda yleiseen keskusteluun seksuaalisuudesta.

Aihetta löytyi tällekin torstaille, nimittäin tämän päivän jakso on omistettu menkoille. Tai tarkemmin seksille menkkojen aikana. Tapahtuuko sellaista? Menkat ovat luonnolliset, mutta onko menkkaseksi luonnollista? Miten menkkaseksiin voisi valmistautua? Haluaako kukaan edes seksiä silloin, kun makaa maassa kippurassa kivuista? Mikä on seksitamponi? Pitääkö kunnon soturin miekka olla vähän veressä? Entä suuseksi menkkojen aikaan? 

Muun muassa näistä keskustellaan uusimmassa Himocast-jaksossa. Voilà!

Kommentit (12)
  1. Mulla onneks ihana mies, joka suostuu harrastaan seksiä millon vaan kuukaudesta 😉 Ja teillä on ihana ohjelma! :3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *