Karismaa kakkuloilla

Postaus toteutettu yhteistyössä Indiedaysin ja KEOPSin kanssa.

Mikä ihme oli viime torstain silmälasisekoamishehkutus Instagramissa? Se oli Espalla sijaitsevan KEOPS Optiikan uuden MODO-malliston lanseeraustilaisuus, jonne pääsin sovittelemaan niin tyylikkäitä kehyksiä, että luulin jo hetken olevani 26-vuotias bisnesnainen, vaikka todellisuudessa olen vain bloggaava teinityttö. No, aina ei voi voittaa. Näillä kehyksillä olo tuntui kuitenkin hetken ajan astetta tärkeämmältä ja itsevarmemmalta (ei sillä, että sitä lisää tosin tarvittaisiin…) ja sen pienen hetken ajan nörttiydellä tuntui olevan jokin etulyöntiasema tässä maailmassa.

”Jotkut puhuvat silmälaseista. Me puhumme tyylistä” – Keops.

keops-modo-0273keops-modo-0263keops-modo-0292-1

Tykästyin MODON pelkistettyyn, siroon ja pohjoismaiseen tyyliin. Värivaihtoehdot olivat aivan upeita, mutta kuten tiedätte, koska olen sisustuksen suhteen #allwhiteeverything ja vaatteet, joita käytän ovat aina #allblackeverything, en kokenut tulipunaisia tai sähkönsinisiä laseja ihan omikseni. Ne näytti kyllä muiden nenällä todella moderneilta!

Mallistosta valkkaantui kolme lempparia, joista kuvat ylhäällä. Noista kolmista kehyksistä yhdet olivat sellaiset, jotka bongasin välittömästi kun näin MODO-malliston hyllyn. Kävelin intensiivinen tuijotus päällä niiden luo, pistin ne päähän, katsoin peiliin, ja tiesin yhtiäkään muita kehyksiä sovittamatta että ”nää on mun kehykset.” Koska yksi tämän postauksen pointeista oli kysellä teiltä lukijoilta, mitkä kakkulat teistä sopivat parhaiten juuri minulle, niin muodon vuoksi sovittelin sitten kaksi toisiksi kivointa kehystä ja kävin kuvauttamassa myös ne. Mutta käännetään tämä kysymys niin, että arvaatteko mitkä ne ”the” lasit ovat noista? Vaaleanpunaiset, beiget vai viininpunaiset?

Kaikkien kommenttiboksiin vastanneiden kesken arvon yhden 200€ lahjakortin KEOPSille! Tätä ei kannata missata, vaikka näössä ei mitään vikaa olisikaan. Kehykset ovat nimittäin nykyään tyylikeino, ei sokeudenhoitomenetelmä 😉

IMG_2116 Mimmit MODOilee.

Jäätävien studiokuvien ottamisen jälkeen on hyvä taas muistaa, että mallina olo ja poseeraaminen ei ole ehkä se ruokabloggaaja-taustaisen ykkösvahvuus, ja mennä suosiolla ottamaan selfieitä. Se on jo huomattavasti kotoisampaa. Joku hyvä taito näköjään instagrammailustakin jäänyt käteen, heh.

IMG_2200IMG_2223

En muuten voinut olla huomaamatta MODO-malliston vieressä koreilevia Tom Fordin kehyksiä. Niistä eritoten tykästyin noihin yllä oleviin. Katsokaa nyt! Eikö ne täydennäkin tuon asukokonaisuuden kuin maapähkinävoi aamupuuron? Ne oli puuttuva palanen! Kateissa ollut lapseni! Tuntuu että kasvoilleni sopii jopa paremmin nuo massiivisemmat kehykset, vaikka MODOjen sirous viehättää myös. Onneksi silmälaseja ei ainakaan tällaisella sokealla ja vielä hajamielisellä voi koskaan olla liikaa, joten tuskin MODOt ja Tom Fordit toisiaan pois sulkee 😉 Hankintaan taitavat mennä molemmat…

IMG_2186

Suorasanainen tyyliguru Teri Niitti oli jakelemassa tuomioita kehyksiä sovitteleville bloggaajille. Kuvassa oikealla Kari Asikainen, jolta sai myös hyvää, astetta lempeämpää makutuomarointia ja tietoa eri kehyksistä. Näillä miehillä on tyyliä ja silmää! MODOt, jotka valitsin saivat hyväksynnän ja ylistyksiä kummaltakin. JES!

IMG_2149IMG_2145IMG_2199IMG_2193

Huipun lanseeraustapahtuman kruunasi Sandron herkut, nam! Olen käynyt Sandrossa (joka sijaitsee tässä ihan meitsin nurkilla, kolmannella linjalla) kerran aikaisemmin syömässä ja heidän taitonsa yhdistää suolaista ja makeaa vei sydämeni jo silloin. Ehdottomasti yksi lempiruokapaikoistani Helsingissä. Suosittelen!

IMG_2161

Minulle jäi tapahtumasta ihan super hyvä fiilis! Kiitos KEOPS, minä palaan vielä <3

Ja tosiaan, heitelkää kommenttiboksiin arvailuja kolmesta ensimmäisestä kuvasta; Mitkä kehykset oli mun lempparit? Näin voitte voittaa lahjakortin ja päästä itse karisman ostoon 😉

Kommentit (268)
  1. apu huomasin vasta nyt:( jos tää on vielä voimassa niin veikkaan keskimmäisiä?

  2. Veikkaan vaaleanpunaisia minäkin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *