Kehonkuva ja seksuaalisuus

Uusi himojakso on ulkona! Tämän kertaisessa pätkässä paneudutaan itse seksiaktissa vaikuttaviin ajatuksiin ja epävarmuuksiin.

Pyörittiin iso osa ajasta kehon ja kehonkuvan ympärillä. Se, miten ajattelemme itsestämme ja kehostamme vaikuttaa nimittäin suoraan siihen, miten koemme seksuaalisuutemme ja vaikkapa konkretian tasolla miltä seksi tuntuu. Itse olen tehnyt massiivisia löydöksiä seksuaalisuuden saralla saadessani varmuuden kehoni kanssa, ja siksi tämä on mielestäni tärkeä puheenaihe. Kehomme pitäisi olla välineemme kokea nautintoa, ei este meidän ja nautintomme välissä.

Oli hauskaa huomata, että molemmilla, minulla ja Jennillä, iso askel oman kehomme hyväksymisessä ja kauniiksi kokemisessa oli tuoda se julkisesti esille alasti tai lähes alasti. Ei siis missään instagramissa (vaikka osalla toimii sekin), vaan taiteen vuoksi: elokuvassa ja teatterissa. Tästäkin kerrottiin omat tarinamme. Klikkaa kuuntelemaan ja kommentoi, mitä ajatuksia herätti!

PS. Ehdotuksia otetaan edelleen vastaan pulmaan, jota ei oikein saatu ratkaistua, eli mitä tehdä sinä hiljaisena hetkenä, kun makaa selällään ja odottaa, että mies pukee kondomia päälleen? Luutun soitto, sukkapuikot ja viettelevä ulina ehdotettu!

Kommentit (7)
  1. Miestäni autan usein ja tuijottelen silmiin, kysyn menikö hyvin ja joskus annan pusunkin :3 <3

  2. Ulise, että jättäis sen spärdärin pois ja tekis susta äidin?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *