Kesäkuulumiset part 2

Hei! Täällä hiljaiselon jälkeen häntä koipien välissä blogiin palaava Kaisa. Olen ollut ihan super intensiivisesti kiinni teatterihommissa useamman viikon. Eilen saatiin prokkis pakettiin, pussiin, säkkiin, kuppiin ja nyt alkoi meikäläisellä loma! Lomalla tarkoitan siis sellaista periodia, jossa minulla ei ole fyysisen läsnäolon velvotteita mihinkään suuntaan. Toisin sanoen tämä blogin kirjoitushan ei lopu, päinvastoin, nyt minulla vihdoin on aikaa tehdä näitä oikeita töitäni, hah!

Siispä loma työnteolle alkaa nyt! Ja saatan minä siinä sivussa lomailla oikeastikin, itseasiassa olen hyvin loman tarpeessa. Olen metsäilyn, kirjan lukemisen, irtipäästämisen, uimisen ja Helsinkiä pakoon lähtemisen tarpeessa. Siis, älkäätte odottako, että tästä päivästä lähtien joka aamu klo 7:00 täällä on luettavissa uutta materiaalia. Aina kun täällä ei näy mitään, kuvitelkaa minut puun juurella hengittelemässä ja antakaa anteeksi.

Toivottavasti teilläkin on kesässä sopivasti ohjelmaa ja sopivasti fyysistä vapautta! Itse aion hyödyntää tämän ”minua ei tarvita juuri nyt muutamaan päivään yhtään missään” -tilaisuuteni lähtemällä pikku roadtripille. Ihan tänne kauniisen kesäiseen Suomen maalle. Ja napata juhannuksenkin siinä samalla, jossain kaukana Helsingistä. Toivon näkeväni pilviä, harmautta, moottoritien varressa riutuvia kukkasia, auringonpilkettä, sadetta, räntää, ja jos oikein onnekas olen, niin kuulen Suomen suven suosikkiääneni: ukkosen jylinän.

Katsotaan, mitä luontoäiti on suunnitellut! Ihanaa juhannuksen aikaa kaikille!

PS. Jos tästä eteenpäin hiljaiseloni tarkoittaa sitä, että istun puunjuurella meditoimassa, niin tähän astinen hiljaiseloni on puolestaan merkinnyt sitä, että olen tanssinut punaisessa valossa sohvalla, repinyt hedelmiä ja riehunut strobovaloissa hevin soidessa. Ahdettuna pelkkiin sukkahousuihin. Päästä varpaisiin. Kasvot mukaan lukien. Kas näin:

Mutta nyt sinne tien päälle, ja mielellään niin epäpuristavissa ja kevyissä vaatteissa kuin mahdollista.

Kuvat:
Ylempi: Ilona Lehtonen
Kollaasi: Matti Hietala Photography
Visuaalinen suunnittelu: Tia Hassinen

Kommentit (1)
  1. Heippa Kaisa!
    Itsenäni kiinnostaisi teatterihommat paljon, ja kiinnostaakin missä teatterissa oot ollu mukana ja mitä kautta sinne oot päätyny? Ihanaa kesää siulle ja jatka rokkaamissa, seksipostaus oli 6/5!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *