Kesän eka terassi

Nyt kun näihin hyviin erosta selviytymisrutiineihin päästiin, niin siinä vaiheessa kun surkuluolastaan on päässyt ulos, ei tarvitse lähteä perinteiseen tyyliin bilettämään aggressiivisesti, vaan esimerkiksi terdelle. Mieluiten jossain puolueellisessa seurassa. Kuten vaikkapa siskon ja äidin kanssa. Naiset on parasta, mitä maa päällään kantaa.

Löylyn terassikin on ihana. Polttava aurinko, sininen meri, jääkylmä marja-gt, valkkaria, rupattelua ja räkätystä. Erohoitola. Ihanaa palvelua. Ei yhtään ylimääräistä huolta. Ainoastaan ne, mitä jo valmiiksi on.kaisaminni.JPG

kaisaminni.jpgkaisaminni-5.jpgMentiin muuten terdeltä hetken mielijohteesta Eiran rannalla olevaan asuntonäyttöön pikku pöhnässä pällistelemään typötyhjää 1,4 millin kämppää. Kamala pettymys! Tai olihan se ihan kiva, mutta moni ulkonta laittoman upea talo on kyllä sisältä ihan plääh. Tai sitten siellä oli vain huonot vibat, en tiedä. Mutta tulin heti tosi onnelliseksi kodistani. 

kaisaminni-4.jpg

Harrastatteko te päiväkännejä ja eliittiasuntonäyttöjä? Entä onko terdekausi jo avattu?

Kommentit (4)
 1. Hannnnnnnnna
  18.5.2018, 08:27

  Aaah, oot niin upea nainen, muista se! Samaistun sun elämänasenteeseen niin paljon et jos ikinä tiemme kohtaa Hesassa (asun itse Jkl) niin tarjoon sulle lasin viiniä – tai hitot, pullo kerralla pöytään. Osoitat suurta vahvuutta olemalla monipuolisesti avoin ja jollain tapaa haavoittuvainen, kun kerrot asioistas somessa. Toivotan sulle tsemppiä erosta palautumiseen. Teillä oli kaunis suhde, jota oli ilo seurata 🙂 kaikella on aikansa ja paikkansa ja uskonkin että opitte toisiltanne niin paljon. Se on tärkeintä. <3 Nautihan sinkkuelämästäs, se on aika kivaa mun mielestä t. 2 vuotta sinkkuna and still counting! Ja vielä edelliseen postaukseen vähän vastaten: vaikka jotkut kokee et sinkkuna olo on valitettava asia, niin mun mielipide on se, et ennenkun voisin jakaa arkeani toisen kanssa, haluaisin tuntea itseni ja rakastaa itseäni ensisijaisesti täysin rinnoin ("i love you, but i love me more" -Samantha Jones). Enkä koe tarvetta ottaa tästä elämänvaiheesta stressiä! Kasvaminen ja aikuistuminen on kivaa! Pidä ystävät ja perheenjäsenet lähellä, niin pärjäät pitkälle 🙂 ja nauti nyt tästä nuoruudesta! Hyvää kesää sinne!

  1. Voi kun oot ihana! Vinkkupullo pöytään ja sinkkuutta ylistämään. Kiitos sanoistasi, noilla pärjään myös pitkälle 🙂 <3 Ja kiitos kun muistutit mua Samin asenteesta, heh, vois alkaa kultivoida ;D

 2. Kiitos, että jaoitte inspiroivaa matkaanne ulospäin. Teidän väliltä välittyi voimakas energia ja läpinäkyvä oleminen. Kaiken läpi houkuu rohkeus kokeilla ja oivaltaa elämää yksin ja yhdessä. Haavoittuvuutta, aitoutta ja vahvuutta tarvitaan tähän elämään enemmän!

  Cheers to life!

  1. Kiitos sanoistasi Anna! <3 Oon ihan samaa mieltä. Cheers!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *