Kesän ensimmäinen kesäyö

Kesäyöt. Onko mitään osuvampaa synonyymia vapaudelle? Kyllä se on suomalaiselle harvinaista keveyttä, kun ei tarvitse kantaa takkia mukana, ja laukussakin painoa on tuomassa vain välttämättömimmät: puhelin, ajokortti, pankkikortti, avaimet ja jotain satunnaista naaman fiksaamiseen.

Pikkuinen powerbank kuuluisi varmaan vielä tuohon listan jatkoksi, mutta koska itse en sellaista runsaasta snäppäilystäni huolimatta vielä omista, tyydyn vain näytön kirkkauden minimointiin ja ajoittaisiin lentokonetilan päällekytkemisiin. Tiesittekö, että kun on päällä airplane mode, puhelin ei kuluta akkua juuri lainkaan? No, nyt ainakin tiedätte.

Me ei tosin perjantai-iltana yövytty teltassa, vaan ihanassa Helsingin yössä. Ihan naurattaa miten vähän sitä tulee oltua ”yössä” nykyään. Valehtelenkohan ihan hirveästi, jos väitän että tämä taisi olla peräti ensimmäinen kerta baarissa tänä vuonna? Huh, miten älytön ajatus. Kaiken lisäksi rakastan käydä ulkona! Tai lähinnä rakastan tanssia ja rakastan päästää irti. Rakastan sitä itseilmaisun vapautta, mihin pääsen aina kiinni tanssilattialla. Mutta onneksi siihen vapauteen pääsee käsiksi ihan ilman baariakin. Sekin tuli koettua perjantaina, kun tanssin erään baarin edustalla ulkona niin kauan, että poke tuli antamaan minulle member cardin loppuvuodeksi baariin. Haha! Kyseinen maksutapa sopiikin meikäläiselle (tai siis superkevyelle lompakolleni) mainiosti.Kuvat: Samuel Glassar
Editointi: Kaisaminni

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *