Klassinen ”salainen projekti”

Hei ystävät! Miten menee? Täällä ainakin ollaan ihan kevään pauloissa. Toin sisälle maljakkoon koivunoksia jokin aika sitten, ja niihin on jo puhjennut hiirenkorvat. Ryöstin siis röyhkeästi kevään luonnolta asuntooni. Ihminen on kummallinen.

kaisaminni-8.jpg

Blogin hiljaiselo on ollut raaaaastavan pitkä, ainakin täällä päässä. Tuntuu, että kun blogin energia seisoo paikallaan, niin koko elämän energia seisoo paikallaan. Heh, pitää kai oppia vähän irroittautumaan. Hiljaiselo on liittynyt erääseen ”salaiseen projektiin”, joka ei itsessään liity blogiin ollenkaan, ja vie tällä hetkellä kaiken keskittymiseni.

Samalla kun aherran projektin parissa, minuun saa olla yhteydessä! Muuten räjähtää pää. Ideoita ja ajatuksia uusia postauksia varten ei juuri nyt omasta takaa irtoa, sillä kaikki ajatukseni pyörivät tämän projektin ympärillä. Siispä, mikäli sinulla on toiveita, otan niitä ilolla vastaan! On nimittäin huomattavasti helpompaa (ja nopeampaa) kirjoittaa, kun tietää mistä kirjoittaa. Ja ilman kirjoittamistahan ei luonnollisesti selviä.

Muutoin, kuullaan kun kuullaan!

Kommentit (10)
  1. Hei Kaisa! Täällä on kipuiltu ihmissuhdeasioiden kanssa viime aikoina, joten niistä kiinnostaisi lukea. Sun vanha postaus erosta ja rakkaudesta on koskettanut mua tässä tilanteessa ja erityisesti se yks lause sieltä, missä oli että ”universumi kyllä hoitaa asiat niin, että löydätte toisenne jos niin on tarkoitus”. Ollaan poikaystäväni kanssa erottu, sitten palattu yhteen, erottu ja siltikään ei pystytä olla erosta toisistamme. Rakastetaan toinen toistamme ja halutaan viettää toistemme kanssa aikaa, ja järkevää tai ei, ollaan sitten vietetty. Itse asiassa poikaystäväni (tai mikä hän nyt sitten onkaan) alkoi puhumaan mulle niin samanlaisia ajatuksia parisuhteesta mitä te ootte puhuneet vapaa suhde-videoissa, että olin ihan suu auki ja sitten katottiin videot yhdessä. Meillä ne parisuhteen paineet pilaa sen jutun ja luo ahdistusta, ajatukset että ”tästä nyt on pakko tulla jotain” jne. En tiedä, toimiiko meille paineettomuuskaan ja miten se käytännössä onnistuu, mutta jos ei kokeilla niin tuntuu että luovutetaan. Tosiaan, pitää luottaa elämään ja itseensä ja ottaa vastuu toimistaan.

    Ja niin, mistähän voisit sitten kirjoittaa tähän aiheeseen liittyen? Jos jotain ideoita heräs, anna mennä. Olis aika ilo lukea. Itelleni on usein nyt heränny se kysymys, että mikä on oikein ja mikä on väärin tehdä? Erityisesti tällaisessa tilanteessa, kun ehkä järjellä pitäisi päästää irti toisesta mutta sitten kun kuitenkin rakastaa ja haluaisi olla toisen kanssa niin hiton paljon.

  2. Kirjoita siitä, miten ollaan badass joka ei ota muiden mielipiteitä henkilökohtaisesti!

    1. Ihana Sinibadass, aikas hyvä idea! Haastava aihe, mutta juuri siksi kutkuttava. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *