Kuinka paeta todellisuutta ja lopulta onnistua siinä

Kylläpä viikko on vierähtänyt! Siis onko nyt jo torstai?! Meitsi on ollut täällä aika hiljainen; olen pakoillut todellisuutta, aikaa, paikkaa ja tätä vuodenaikaa parhaani mukaan. Ollut mahdollisimman epäläsnä ja pitänyt tietoisuuteni visusti jossain tulevassa, jossain paremmassa.

Välillä on ihan sallittua ja tervettä tehdä niinkin. Eritoten Suomessa, marraskuussa.

Toisin sanoen olen ollut Pinterestin ja We Heart Itin tarjoamien shampanjapullojen, palmujen, luksuskämppien ja motivational quotejen valoisassa, iloisessa maailmassa.

Kuka muistaa weheartitin? Löysin sen teiniaikojen jälkeen uudestaan! Vanha kunnon weheartit. Hullu nostalgia! Törmäsin kuvapalvelussa jopa samoihin kuviin, joita ihailin joskus kuutisen vuotta sitten. Jännä, miten aikaa kestäviä visuaalisesti miellyttävät kuvat ovat – ne olivat nimittäin edelleen yhtä vau, vaikka osa niihin latautuneesta unelmaenergiasta olikin jo todellisuutta tänä päivänä.

Kolme muutosta sovelluksessa oli tosin tapahtunut sitten teiniaikojen:

1. Nimi on nykyään We Heart It, ei weheartit.

2. Sovellus on nykyään suomeksi. Kielen sai tosin asetuksista vaihdettua, huh. Mikään ei ole epäinspiroivampaa kuin englannin kieliset sanat väkisin suomeksi väännettyinä, kuten hearted = hearttaukset

3. Sinne, kuten ymmärrettävästi kaikkialle muuallekin someen, oli ilmestynyt runsaalla kädellä mainoksia. Ehdin jo ärsyyntyä, ennen kuin tajusin, että tarvitseehan sydämettäjien sivuston pyörittäjätkin palkkansa. Sitten maksoin tyytyväisenä mainokset pois, ja nyt olen oikein GOLD-jäsen. Heh. Uskottelen itselleni, että se Spotify Premiumin, Habbo Clubin, Photoshopin ja iCloud-tallennustilan lisäksi ehdottomasti elämänlaatua nostattava kuukausittainen sijoitus.

Kuvat: weheartit.com

Toisin sanoen todella voimakas inspiksen imu päällä juuri nyt. Välillä on hirveästi, mistä antaa ja välillä taas haluaa vain imeä. Kaikkea mahdollista itsensä ulkopuolelta, jotta on taas jotain, mistä antaa. Aina ei tarvitse lähteä Kiasmaan kokemaan. Netistä löytyvä kuvataide voi joskus toimia yllättävän hyvin.

Miksi me ihmiset sitten rakastamme selata kauniita ja inspiroivia kuvia? No koska kuvien selailu on todella voimakasta affirmointia! Kuvien energia vaikuttaa meihin tiedostamattammekin. Kun tietynlaisia kuvia syöttää tajuntaansa tiedostetusti, voi ohjailla omaa mieltä päivien pikkuruisissa valinnoissa, jotka lopulta muodostavat isot tapahtumien ketjut.

Ja kuten minä hiljattain tein, itseään inspiroivista kuvista voi koostaa affirmointitaulun, jonka laittaa vaikkapa tietokoneen tai puhelimen taustakuvaksi, tai halutessaan tuoda vielä astetta konkreettisemmaksi: teettää seinälle. Sitten vain odottelemaan, kunnes kuvat ovat yksi kerrallaan käyneet toteen. 😉 Todettu täysin toimivaksi ainakin täällä.

Nautinnollisia affirmointeja ja kaamoksen pakoilua!

Kommentit (3)
  1. Mikä sun we heart it käyttäjä on? 🙂

    1. Oon piilottanu sen sillee et se on näkymätön! 😀 Only for me <3

  2. We Heart It on kyllä aivan mahtava inspiraation ja motivaation lähde! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *