Kylmää kahvia ja lämpeneviä kelejä

Kaupallinen kampanja yhteistyössä Indiedaysin ja Pauligin kanssa.

Piknikhommia! Toukokuun piknikeissä on sitä jotain. Takkia tai pitkähihaista joutuu vielä vähän pitämään päällä, mutta aurinko hyväilee jo lupaavasti. Ulkosalla syöminen tuntuu talven jälkeen joka kerta yhtä oudolta ja täten kevään ruokaretkeilyt tihkuvat eksotiikkaa. Suomalaisparat. Menevät joka kerta niin sekaisin auringosta, että pitää safkatkin ulos kantaa heti kun lämpömittari on plussan puolella.

piknik12piknik18piknik14piknik16

Kokoonnuimme ystävien kesken perjantaina Kaivariin istuskelemaan iltapäivää. Meikäläiset kuljettivat pyörän korissa evääksi raakasuklaata ja Paulig piffasi juomapuolen. Loput naposteltavista löytyi Stockan herkusta. Kahvitermaria ei siis tarvinnut kantaa mukana, vaan saimme nauttia kylmää Frezzaa neljässä eri maussa; Forte, Mocca, Latte ja Vanilla. Oma lempparini oli ehkä Forte – siinä oli vahvin kahvin maku! Juomat ovat muuten kaikki laktoosittomia, mikäli joku intolerantikko sitä miettii.

Kyseisestä piknikistä olisi muuten voinut kirjoittaa postauksen myös otsikolla ”Kuinka tappaa koira tunnissa ja muita piknik-vinkkejä!” Niin suloinen kuin serkkuni chihuahua, Minion, on, on kyseinen neiti myös erittäin utelias mitä herkkuihin tulee. Milloin se oli suklaan kimpussa ja milloin koitti lipittää kahvia. Onneksi mitään dramaattista ei kuitenkaan käynyt; näyttelykunnossa ollaan edelleen.

piknik7piknik11piknik13piknik8

Viime päivien vaihtelevasta säästä huolimatta aurinko on pilkahdellut silloin tällöin. Jos on oikein nopea, saattaa pilkahduksen aikana ehtiä käydä syömässä eväät läheisessä puistossa, ja juosta sitten äkkiä sateen suojaan. Meillä tosin kävi niin onnellisesti, että aurinko porotti täydeltä taivaalta koko päivän ajan ja saimme nauttia piknikistä ilman luontoäidin asettamaa aikarajaa.

Samalla kun pidätte kevään ekoja piknikkejä, kannattaa osallistua Frezza-piknik-kilpailuun Instagramissa! Se onnistuu lisäämällä kuva tägillä #frezzapiknik sekä @pauligfi. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan piknik-pyörä, Flow-lippupaketti(!) ja 10 tuotepakettia.

Eivätkä kilpailut jää pelkästään Instagramiin, vaan pistetäänpä sellainen pystyyn täälläkin! Paulig lupautui antamaan yhden ämpärillisen Frezzaa meitsille arvottavaksi. Kommentoi, mikä on mielestäsi Frezza-mauista paras, tai mitä haluaisit maistaa, ja olet messissä arvonnassa! Arvon voittajan viikon kuluttua eli 31.5. Onnea skabaan ja kivoja piknikkejä!

Kommentit (112)
  1. Vanilja kuulostaa parhaalta, nam!

  2. Vanilja kuullostaa hyvältä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *