Lauantaina se tapahtuu! Kaisambula aukeaa!

Mikä on maailman tehokkain tapa saada uusi kämppä sisustetuksi, peilit asennetuksi ja ikkunat pestyiksi? Järjestää tuparit! Huomaa muuten aika äkkiä, miten kaikki, mihin oma silmä on jo reilussa kuukaudessa tottunut, on vielä ihan keskeneräistä.

Lauantaina juhlitaan! Pahoittelen hiljaiseloani, olen jotenkin ihan hurahtanut juhlien suunnitteluun, enkä malta odottaa, että pääsen suunnittelemaan jo seuraavia juhlia, haha! Joulukuussa on aivan pakko pitää pikkujoulut. En jotenkin käsitä vielä sitä, että asun vihdoin sellaisessa kodissa, jossa on ihana järjestää juhlia ja kutsua ystäviä kylään. Viikonloppubrunssi, itsenäisyyspäivän illallinen ja kuukautiskiertobileet on myös käynyt mielessä.

Olen halunnut muutosta asti esitellä teille kotiamme, mutta olen jotenkin odottanut että se on ensin sisustettu täysin valmiiksi. No, valmista tästä ei varmaan koskaan tule, mutta katsotaan jos tässä lähiaikoina saataisiin kämppä kuvauskelpoiseksi.

Tuparit eli Kaisambulan avajaiset ovat siis huomenna. Ollaan tässä pari päivää roudailtu himaan uusia sisustustyynyjä, päiväpeittoja, jouluvaloja, astioita, skumppalaseja, shampanjaa, viinejä ja joulukoristeita. Ostettiin Samuelille eilen myös puku! En kestä miten hyvältä se näyttää siinä. Ei ole ehkä mitään paremman näköistä kuin urheilullinen kroppa puettuna pukuun. Vielä olisi yksi päivä kaupungilla juoksemista edessä – käynnissä oleva Black Friday takaa varmasti autenttisen kulutusjuhlatunnelman. Vielä täytyy ainakin hakea Puhdistamon panos kekkereihin postista: 3 lavaa kookosvettä ja raakasuklaata, sekä kaikkea tilpehööriä ja käydä vielä Alkossa. Lisäksi haluaisin kultaisia ilmapalloja, punaisia ruusuja ja punaisen maton. Haha, katsotaan, mitä kaikkea löytyy. Huuh. Heräsin tänä aamuna vielä kaiken lisäksi kipeänä, mutta aion imeskellä inkiväärin palasta Stockan tungoksessa. Hyvä tulee!

Olette laittaneet snäpissä viestiä, että olisi niin kiva tulla Kaisambulan juhliin ja se olisi minustakin niiiin kivaa! Osa sanoi tulevansa jopa muilta paikkakunnilta asti! <3 Voitaisiin joskus järjestää jotkut lukijakekkerit 😀 Mikäli haluatte jo lauantaina yhtyä meidän juhliimme, niin aiomme jatkaa iltaa Skohanissa! Tulkaa sinne morottamaan ja bilettämään!

Ihanaa viikonloppua kaikille! Muistakaa juhlia välillä. Se on loppujen lopuksi ainoa hyvä syy elää täällä kylmässä ja pimeässä! ;D

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *