Lifted kesätreenit

Hoi helsinkiläiset ja lähiseutujen treenaajat! Mikäli kesä on tehnyt teillekin sellaiset tepposet, ettei kuntosalille meno pahemmin houkuttele, suosittelen lämpimästi mieskolmikko Liftedin ulkona pidettäviä energisiä kesätreenejä! Treenejä pidetään Töölönlahdella pitkin kesää ja uusista treeneistä ilmoitetaan aina Liftedin Facebook-sivuilla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Treeneissä ei hypitä X-hyppyjä tai tehdä vatsarutistuksia verenmaku suussa, vaan kyseessä on hieman omalaatuinen kehonpainotreeni, jossa käytetään paljon hyväksi luonnollista liikkumista. Siis kaikkea sitä, mitä teimme ennen kuin meistä tuli sivistyneitä homo sapienseja, jotka istuvat päivät töissä ja menevät sen jälkeen salille nostelemaan painavia asioita. Jos diggaat eläimellisestä menosta, oman kehon monipuolisesta käyttämisestä ja rennosta mutta tehokkaasta treenaamisesta, treenit voivat olla sinulle elämyksellinen kokemus.

Liftedin kesätreeneissä löytyy kovallekin salitreenaajalle uutta haastetta, sillä lisko- ja sammakkokävelyt kaivavat taatusti uusia lihaksia esille. Kehon liikkuvuus paranee, voimaa tulee lisää ja rasva palaa. Kaikki siis sivutuotteena, sillä ennen kaikkea treeneissä on hauskaa! Nappaa kamu kainaloon, kymppi taskuun, ja tule kokeilemaan itse!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA10382333_10152350923208355_3983526859155149354_o

Omasta mielestäni treeneissä kivointa on käsillä- ja päälläseisonnat ja muut temput, sekä se, kun huomaa oman kehityksensä. Kehitys on nopeasti havaittavissa, sillä liikkeet ovat kehollemme alunperin niin luontaisia. Alkukankeutta voi toki olla havaittavissa, sillä harva nykyään arjessaan tarvitsee muita etenemiskeinoja kuin kävelyä tai juoksua 😉 Käy tsekkaamassa lisää Liftedin FB-sivuilta!

Kommentit (8)
 1. Menin eilen sun inspiroimana Liftedin treeneihin, oli tositosi hyvät! Kiitti pojille ja kiitti Kaisalle mainostamisesta 🙂

 2. Antti, Lifted
  29.6.2014, 12:49

  Hei Namehisa, todellakin uskaltaa ja kehtaa tulla vaikka yksin 🙂 Treeneissä on todella rento meininki ja koitetaan pitää huolta siitä, että jokainen kokee itsensä tervetulleeksi. Varmasti saat myös uusia ystäviä 🙂

  Seuraavat treenit on torstaina 3.7. lisätietoja Facebookissa: https://www.facebook.com/events/650925688324905

  1. Kuulostaa tosi kivalta! Siis 10€? Onko tonne ikärajaa, voiko 14 vuotiaskin tulla?

   1. Voi tulla kaikenikäiset! 🙂 Kympin maksaapi per kerta. Treeneissä tavataan <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *